Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
13 / Dec / 2018
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2012 | inapoi
Electric Picnic @ Pecica

27-28 aprilie
Pecica


La sfarsitul lunii aprilie, iubitorii de muzica electronica si nu numai sunt invitati la Pecica Electric Picnic, prima editie a unui viitor mare festival de muzica.

Pe 27 si 28 aprilie, tocmai cand primavara isi intra in drepturi, electrizeazati-va la un picnic de zile mari! Gata iesiti din iarna, fugiti de oras, de cluburi, de aglomeratie si vino in locul la care te-ai gandit si pe care nu l-ai gasit…inca!

Electric Picnic 2012 va propune cu 2 zile de muzica si live-set-uri ale celor mai buni DJ din tara, precum si DJ de succes din strainatate. Totul se intampla pe 27 si 28 Aprilie la Pecica, langa Arad, intr-un loc special parca conceput pentru asa ceva. Este vorba de un depozit de lemn, cu o suprafata de peste 12000 de m2, cu iarba verde si zone acoperite.

Festivalul nu inseamna doar muzica, ci si activitati in aer liber precum camping, badminton, concursuri in echipa, fotbal de masa, etc.

De asemenea, in cadrul evenimentului vor fi organizate si intreceri sportive: un campionat de table si unul de badminton.

Dormitul lejer este loc perfect pentru camping gratuit, mancarea buna, distractia maxima si, poate cel mai important, evenimentul are loc aproape de oras perfect amplasat pentru un picnic perfect.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival revine in 2019
Din 15/01
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio