Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
20 / Jan / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2012 | inapoi
Concert caritabil Lupus Dacus

Asociaţia PROSWEDEN – Arad, în numele organizatorilor şi tuturor celor ce s-au implicat la mediatizarea şi organizarea evenimentului, cât şi în numele formaţiei Lupus Dacus, vă invită la un Concert Caritabil în ziua de 9 noiembrie la Clubul Flex, ora 19:00.

Acest concert al formaţiei aradene Lupus Dacus, câtşi a licitaţiei de obiecte şi servicii ce va avea loc cu acest prilej, are o însemnatate deosebită. Fondurile strânse cu aceasta ocazie vor fi depuse în Contul Crucii Roşii filiala Arad. Crucea Roşie filiala Arad, este şi unul din coorganizator.

Toţi cei implicaţi cu acest prilej, dorim in primul rând să atragem atenţia asupra activităţii Crucii Roşii locale. Aceşti oameni minunaţi ce îşi cheltuiesc o mare parte din timpul liber ajutând acolo unde este nevoia cea mai mare. Într-un cadru mai larg, activitatea de voluntariat a membrilor Crucii Roşii, aceşti oameni modeşti dar cu suflete nobile, este mult prea puţin mediatizată. Aportul lor de zi cu zi şi în cazurile extreme de calamităţi naturale şi razboaie, cade în uitare. De ex. Crucea Roşie la modul general, este mereu în “linia a I-a” cand se întâmplă o calamitate naturală. (vezi cazul Sandy din USA)

Atunci când nenorocirea devine o realitate pentru foarte mulţi, cei năpăstuiţivădsperanţa zilei de mâine la apariţia celor ce poartă sigla Crucii Roşii. Aceşti oameni dedicaţi, voluntari ai Crucii Roşii, intervin cu priceperea şi profesionalismul de care au dat dovata deja de mai bine de 150 de ani. Dar dincolo de aceste cazuri excepţionale, memebrii Crucii Roşii, implicit si cei din Arad, duc o activitate în tacere şi anonimitate. Ajutănecăjiţii lumii, dar şi pe cei din Arad, cu servicii de asistenţă medicală gratuite, hrană, articole de îmbrăcăminte, articole de igienă personalăşi aşa mai departe. Aduc alinare, o voba bună şi în primul rând apucă mâini întinse în disperare. Rezolvă probleme curente ce pot să pară nesemnificative celor neavizati şi fără lipsuri, dar care pentru cei în nevoie sunt “raze de soare” şi sperantă de mai bine.

Veniţi şi participaţi la acest Concert de Caritate Lupus Dacus, ca alături de noi sădăm o mână de ajutor şi în acelaşi timp să-i omagiem pe cei ce sunt membrii ai Crucii Rosii din Arad. Ei sunt de fapt Eroii Uitati ai vieţii cotidiene.

Vă rugăm pe toţi cei ce veţi venii la eveniment, ca în loc de salut sa le spuneţi tuturor celor ce vor purta însemnele Cruci Roşii la acest eveniment: - Mulţumesc că Existaţi!

“DĂRUIND VEI DOBÂNDII!”

In numele tuturor celor ce au pus “umărul” la acest Concert Caritabil

Preşedintele Asociaţiei Prosweden-Arad

Petru Dima

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Luna plină de teatru!
Din 06/01
Start la proiectii la Cinema Arta
Din 17/01
Targ de Nunti 2019
Din 19/01
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio