Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
22 / Sep / 2018
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2017 | inapoi
Camera de Comert, Industrie si Agricultura premiaza si anul acesta firmele aradene performante

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad premiaza si in acest an excelenta in afaceri. Topul firmelor, aflat anul acesta la a XXIV-a editie, va avea loc in 19 octombrie la complexul Expo Arad.

Cei mai buni dintre cei mai buni, performerii economiei aradene, oamenii de afaceri care tin ridicat stindardul calitatii si al performantei, vor fi recompensati intr-o adevarata gala a mediului de afaceri aradean.

“Topul Firmelor este un eveniment simbol al mediului de afaceri aradean. Anul acesta Camera de Comert propune un program cu totul inedit participantilor la eveniment. Pentru celebrarea performantei in business-ul aradean este nevoie de o ambianta cu totul deosebita, iar anul acesta ne dorim sa dezvoltam conceptul de gala a campionilor business-ului aradean”, declara presedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Anul acesta, au intrat in competitia menita sa-i evidentieze pe cei mai buni dintre cei mai buni, un numar total de 2.215 firme care au fost incluse in top, pe domenii de activitate. Ierarhizarea are la baza rezultatele financiare ale anului 2016 si se va face conform clasamentului furnizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in baza unui regulament aplicat unitar, la nivel national.

Topurile judetene de firme sunt structurate pe sapte domenii de activitate:

    Cercetare – Dezvoltare si High – Tech;
    Industrie;
    Agricultura, Silvicultura, Pescuit;
    Constructii;
    Servicii;
    Comert;
    Turism.

Societatile care doresc sa participe la eveniment sau sunt interesate de metodologie si indicatorii utilizati, pot accesa site-ul CCIA Arad la sectiunea Evenimente: http://www.ccia-arad.ro/topul-firmelor/.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
A patra editie Red Run
Din 28/09
FINALA CAMPIONATULUI DE DRAG 2018
Din 06/10
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio