Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
21 / May / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2018 | inapoi
Eroii in pijamale, PJ Masks vin in Atrium!

Cei mai indragiti eroi in pijamale vin in Atrium Mall intre 8 si 29 august cu o experienta interactiva pentru cei mici. Daca nu ii cunoasteti, nu va faceti probleme. Copiii dumneavoastra cu siguranta stiu cine sunt. De aceea, aceasta invitatie este pentru ei.

Toti copiii sunt asteptati la intalnirea cu  Owlette, Gekko si Catboy, cei trei super-eroi din cartile si desenele animate care au cucerit intreaga lume.

Copiii vor putea pasi pe poarta hexagonala in baza eroilor unde isi vor putea face poze cu totemul de peste 3 metri inaltime care se afla in inima bazei secrete a eroilor nostri. De asemenea, cei mici vor putea experimenta cum se antreneaza PJ Masks, parcurgand traseul cu obstacole. Distractia va fi completata de cei trei eroi cu care isi vor putea face poze langa panoul Pj Masks.

Dar experienta PJ Masks nu se opreste aici. Copiii isi vor putea testa si partea creativa in cadrul atelierelor de desenat. Apoi, se vor putea distra pozand intr-un photobooth greenscreen special amenajat pentru a-i transpune pe cei mici in lumea PJ Masks.

La final, participantii vor primi si diplome de mici eroi. Tot efortul, jocul si distractia lor fiind astfel rasplatita, iar talentul lor de supereroi certificat.

Dar pentru ca un numar cat mai mare de copii sa poata participa la aceasta experienta se impun cateva reguli care trebuie respectate pentru ca fiecare copil sa aiba momentele lui speciale alaturi de PJ Masks.

Vi le prezentam pe scurt in continuare ca sa stiti va puteti organiza cat mai eficient iesirea cu copiii la Atrium.a

    Orarul de desfasurare al evenimentului zilnic este intre 12:00 si 20:00.
    Acest eveniment este doar pentru copii cu varste intre 4 si 9 ani.
    Din ora in ora o noua serie de copii va intra in universul PJ Masks.
    O serie include maxim 25 de copii.
    Inscrierile se fac cu 30 de minute in avans. Programarile se fac mereu pentru turul urmator, niciodata pentru cel aflat deja in desfasurare.
    Parintii, desi nu au voie in interiorul turului, trebuie sa isi supravegheze copiii din afara spatiului dedicat evenimentului. Copiii nu trebuie sa ramana nesupravegheati de adultii cu care au venit sub nici o forma.

Acum ca informatia este pe ecranele voastre va dorim un timp extraordinar in universi PJ Masks. Arium Mall va asteapta deci in fiecare zi intre 8 si 29 august, incepand cu ora 12:00 la experienta interactiva PJ Masks. Iar vestea buna este ca intrarea este libera.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Festivalul Berii 2019
Din 17/05
Tuning & AutoShow by LSUAV
Din 08/06
Arad Open Air Festival
Din 28/06
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio