Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
18 / Feb / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
VerificareTVA - Informatii fiscale in timp real
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 

CCIA Arad dezvolta parteneriate pentru a veni in sprijinul celor care acceseaza Programul StartUp Nation


Autor: Vasile Zărăndan

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad s-a implicat in sectorul regional al startup-urilor prin accesarea unui program, Startup Plus, prin care va finanta o serie de firme noi si va asigura pregatirea celor care doresc sa participe prin intermediul unor cursuri specifice.

Data fiind cererea foarte mare din domeniu si atentia din ce in ce mai sporita acordata Startup Nation, CCIA a ales sa se implice mai departe si sa vina in sprijinul publicului interesat, acordand si consultanta pentru scrierea si implementarea proiectelor pe aceasta axa.

“Dezvoltam aceste parteneriate pentru a dispune de resursa umana profesionista in serviciile pe care le oferim. Concret, am semnat un parteneriat cu acest furnizor privat de consultanta, o firma din Cluj Napoca, RED VISION SRL, prin care ambele entitati isi pun experienta si expertiza in comun pentru a asigura servicii de consultanta pentru afaceri, la cel mai inalt nivel calitativ”, declara presedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Servicii oferite de parteneriatul CCIA – (furnizor de consultanta)

Incepand de astazi, oricine doreste sa acceseze programul Startup Nation este invitat sa se adreseze CCIA Arad, iar ulterior pasii ii vor fi asistati pentru accesarea finantarii de 200.000 de lei si pentru implementarea unui proiect de succes. Concret, prin acest parteneriat se vor oferi servicii de consultanta pentru constituirea firmei, pentru alegerea domeniului potrivit de activitate, servicii de realizare a proiectului in functie de nevoile clientului, depunerea proiectului si, dupa castigarea lui, serviciile de consultanta pentru implementare si post-implementare.

Declaratie Cosmin Mihaltan “ Acest parteneriat este o evolutie normala a colaborarii fructuoase avuta pana in acest moment cu CCIA Arad, colaborare ce a condus la castigarea unui proiect POCU destinat Startup-urilor in valoare de aproximativ 2 milioane de euro si la depunerea altor proiecte ce sunt azi in diverse faze de evaluare sau contractare. Ne propunem o deschidere fata de cei aflati la inceput de drum in domeniul antreprenoriatului si mai mult, ne propunem sa popularizam aceasta oportunitate in randul cator mai multe categorii sociale. Si sigur, ne propunem ca spre finalul anului sa avem cat mai multe proiecte de tip start-up castigate in judetul Arad”

Prin intermediul acestui parteneriat, CCIA Arad se apropie in mod special de toti debutantii in afaceri intrucat ei au cea mai mare nevoie de un partener atunci cand pornesc la drum. Incepand de saptamana viitoare site-ul CCIA Arad va pune la dispozitia celor interesati o sectiune dedicata, startup.ccia-arad.ro, sectiune unde se vor putea depune aplicatiile pentru un proiect.

Societatea a luat fiinta in anul 2015 si activeaza pe doua domenii complementare mediului de afaceri: cercetarea de piata si consultanta pentru afaceri si management. Red Vision a crescut organic in acesti 2 ani si jumatate de existenta, asigurand servicii care fie au fundamentat decizii in diverse domenii fie au identificat solutii potrivite de finantare pentru a dezvolta diverse societati sau institutii. Crezul nostru este ca orice proiect poate fi castigat atata timp cat este gandit de la inceput in detaliu si nu lasam nimic la voia intamplarii.

09/02/2018
 
Vizualizari: 456 Trimite unui prieten
Sursa: Arq.ro Discuta aceasta stire pe Forum

Opinia ta conteaza!
Atentie: puteti sa introduceti o singura opinie per stire.
Nume
Opinia

Nu ne asumam raspunderea pentru opiniile exprimate in aceasta pagina.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Luna februarie la Teatrul Clasic Ioan Slavici
Din 10/02
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio