Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
25 / Jun / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
VerificareTVA - Informatii fiscale in timp real
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 

Ninsoarea și viscolul fac ravagii în România: LISTA drumurilor închise


Autor: Arq.ro

Ninsoarea face ravagii in Romania. Mai multe drumuri au fost inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile, iar pe altele au fost instituite deja restrictii de tonaj.

UPDATE - Traficul rutier a fost paralizat in Moldova. Pe fondul avertizarii Cod galben de ninsori abundente si viscol, autoritatile au impus mai restrictii de circulatie pe drumurile nationale din zona Moldovei, dupa cum urmeaza:

- DN 23B, km 4 - 21, Maicanesti-Ciorasti, judetul Vrancea (drum inchis, incepand din seara de 10 ianuarie 2019, ora 23.00, ora estimata pentru deschidere – 11.00, 11 ianuarie)

- DN 2N, intre km 8 - 17, pe sectorul Bogza-Dumbraveni, judetul Vrancea (drum inchis, incepand cu ora 23.45, 10 ianuarie, ora estimata pentru deschidere, 11.00, 11 ianuarie)

- DN 2G, km4+00-43+300, Bacau-Moinesti (restrictie pentru autovehiculele cu masa maxima admisa de peste 3,5 t)- DN 11, km 90+000 - 132+500, Poiana Sarata - Onesti, judetul Bacau (restrictie pentru autovehiculele cu masa maxima admisa mai mare de 3,5 t)

- DN 15D, Piatra Neamt – Roman (restrictie pentru autovehiculele cu masa maxima admisa mai mare de 3,5 t)

- DN 28B, km 39-71, Botosani – Frumusica, limita jud. Iasi (restrictie pentru autovehiculele cu masa maxima admisa mai mare de 7,5 t, interval 7.30 - 14.00)

- DN 29, km 22-37, Botosani – Hutani , limita jud. Suceava (restrictie pentru autovehiculele cu masa maxima admisa mai mare de 7,5 t, interval 08.30 - 14.00)

- DN 2F, km2+00-39+100, Bacau - limita judetul Vaslui (restrictie pentru autovehiculele cu masa maxima admisa mai mare de 3,5 t, interval 08.30-11.30)

- DN 28B, km 29-39, Harlau – limita cu judetul Botosani (restrictie pentru autovehiculele cu masa maxima admisa mai mare de 7,5 t)

UPDATE 08:40 - Circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 202 s-a reluat, in judetul Gorj. Centrul Info Trafic al Politiei Romane anunta ca trenul Regio 2092 (care se deplaseaza pe ruta Targu Jiu - Craiova) a acumulat o intarziere de aproximativ 110 minute.

Redam mai jos comunicatul integral remis de Centrul INFOTRAFIC la ora 7:00:

"SITUATIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca situatia traficului la aceasta ora se prezinta astfel:

Circulatia rutiera este intrerupta, din cauza vremii nefavorabile (viscol), pe doua tronsoane de drumuri nationale din judetul Vrancea:

-DN23B, pe segmentul Maicanesti – Ciorasti (intre kilometrii 4 si 21);

-DN2N, pe segmentul Bogza – Dumbraveni (intre kilometrii 8 si 17).

Din cauza vremii nefavorabile, s-a impus restrictie de tonaj (3,5 tone) pe trei tronsoane de drumuri nationale:

-DN11 Onesti – Oituz, judetul Bacau (pana la ora 09.00);

-DN2G Bacau – Moinesti, judetul Bacau (pana la ora 10.00);

-DN22 Ramnicu Sarat – Braila (pe raza judetului Buzau).

Traficul feroviar este intrerupt pe sectia de cale ferata 202, dupa ce locomotiva trenului Regio 2092, care se deplaseaza pe ruta Targu Jiu – Craiova, s-a defectat intre statiile CF Carbunesti si Jupanesti, in judetul Gorj.

Nu sunt anuntate porturi / aeroporturi inchise".

Ulterior, la ora 7:15, centrul INFOTRAFIC a anuntat ca pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze in conditii bune, pe DN15D Piatra Neamt – Roman (in judetul Neamt) s-a instituit restrictie de tonaj:

"Ora: 07:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze in conditii bune, pe DN15D Piatra Neamt – Roman (in judetul Neamt) s-a instituit restrictie de tonaj (3,5 tone). Se preconizeaza ca restrictia va fi ridicata in jurul orei 10.00".

Totodata, potrivit agerpres.ro, circulatia pe toate tronsoanele de drumuri nationale din judetul Harghita se face in conditii de iarna, in urma ninsorilor abundente, in timpul noptii fiind oprit traficul pe DN 15, Toplita-Borsec, in zona varfului Creanga, si pe DN 12 C, in localitatea Lacu Rosu, unde a ramas blocat un autocar cu 40 de persoane.

UPDATE | ORA 7:30 | Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca in judetul Gorj, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 202 s-a reluat. Trenul Regio 2092 (care se deplaseaza pe ruta Targu Jiu – Craiova) a acumulat o intarziere de aproximativ 110 minute.

11/01/2019
 
Vizualizari: 376 Trimite unui prieten
Sursa: Arq.ro Discuta aceasta stire pe Forum

Opinia ta conteaza!
Atentie: puteti sa introduceti o singura opinie per stire.
Nume
Opinia

Nu ne asumam raspunderea pentru opiniile exprimate in aceasta pagina.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival
Din 28/06
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio