Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search

Parada de toamna a vehiculelor istorice la Arad

Avem deosebita placere de a va invita la intalnirea vehiculelor istorice ,,Retro Parada Toamnei 2017”, eveniment care va avea loc in data de 21 octombrie 2017, intre orele 10.00 – 13.00, in municipiul Arad, pe platoul Pietei Avram Iancu. Cu deosebita consideratie, Echipa Retromobil Club Romania ..
citeste tot 16/10/2017

TABU, un film fascinant la Sala Ferdinand

Cred ca nivelul spectaculosului l-a atins Festivalul International "Iubiti muzica romaneasca" in seara de duminica, 15 octombrie, cand, in Sala Ferdinand a Primariei aradene a fost proiectat filmul mut TABU (1931), cel de pe urma film al regizorului german F. W. Munrau si a carui ilustratie sonora ( care pe vremuri era datorata unui pianist, ce improviza in fata ecr..
citeste tot 16/10/2017

Comuna Vinga - "Societatea Agricola Manastureana", un exemplu de urmat pentru multi agricultori

Comuna Vinga are prin natura asezarii sale geografice un specific agrar, fiind pozitionata in cimpia Banatului si avind un potential agricol excelent (fiind recunoscuta si in trecut ca o parte importanta din grinarul judetului Arad, dar si a Banatului). Vinga si satele apartinatoare, Manastur si Mailat, s-au dezvoltat bine de citiva ani datorita faptului ca au fost accesate f..
citeste tot 16/10/2017

Bataie intre suporteri, la Timisoara. Fanii lui Poli si ai lui UTA s-au incaierat pe stadion VIDEO

Galeriile echipelor ASU Poli Timisoara si oaspetilor de la UTA Arad s-au incaierat in tribune, duminica, la meciul dintre cele doua grupari. Un suporter a fost ranit. In pauza meciului Poli – UTA, din liga secunda, un grup de suporteri ai echipei UTA, au reusit sa patrunda in spatiul de la tribuna a 2-a a stadionului Dan Paltinisanu si i-au atacat pe spectatori..
citeste tot 16/10/2017

Gala Campionilor la Box, Sambata 13 Octombrie

Sala Polivalenta din Arad va fi gazda evenimentului: Gala Campionilor, Sambata 13 Octombrie, "La Gala Campionilor vom avea onoarea sa-l avem in ring pe campionul mondial, Mihai Nistor. Va participa si campionul european, Jitaru Robert, dar si campionul mondial de cadeti Razvan Andreana. Invitatul de onoare al Galei este nimeni altul decat campionul mondial si multiplu me..
citeste tot 13/10/2017

Festivalul International Iubiti Muzica Romaneasca la sfarsit de saptamana

Festivalul International Iubiti Muzica Romaneasca propune pentru serile sfarsitului de saptamana concerte si auditii pline de originalitate, intalniri si experiente care nu trebuie pierdute. In seara de 13 Octombrie, Vineri, la ora 19.00, in Sala Cercului Militar, un dublu recital al unor ansambluri cu renume – Percutissimo din Timisoara si Cvartetul de clarine..
citeste tot 13/10/2017

ISU Arad: conferinta/consultare cu agentii economici, proiectanti, reprezentanti ai administratiei publice locale

In data de 19 octombrie a.c, ora 11 la EXPO Arad, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Vasile Goldis” Arad, organizeaza o conferinta/consultare cu agentii economici, proiectanti, reprezentanti ai administratiei publice locale, institutii cu privire la aspectele legislative privind avizarea/autorizare privind securitatea la incendiu. Sunt invitati sa ..
citeste tot 13/10/2017

Ceremonie investire subprefect - Prefectura Judetului Arad

Dl Vasilica Damian a fost investit oficial in functia de subprefect al judetului. Investirea a fost facuta de secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Mihai Dan Chirica, in prezenta Prefectului Judetului Arad, d-na Florentina Horgea si cu participarea unor parlamentari PSD, directori ai institutiilor deconcentrate din judet, respectiv ai Arhiepiscopiei si mediulu..
citeste tot 13/10/2017

Ambasadorul Republicii Belarus, in vizita la Primaria Municipiului Arad

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca a primit azi vizita ambasadorului Republicii Belarus in Romania, Andrei M. Grinkevich. Este pentru a doua oara cand Excelenta Sa viziteaza Aradul si are intrevederi cu autoritatile locale. Intalnirea a fost favorabila in vederea intensificarii relatiilor de colaborare ale Belarusului cu Romania pe trei paliere: economic, cul..
citeste tot 13/10/2017

Achitarea taxei pentru morminte

Gospodarirea Comunala Arad informeaza detinatorii locurilor  de inhumare aflate in cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea si Muresel, carora le-au expirat concesiunea, sa se prezinte cat mai repede la Serviciul Administrare Cimitire, cu sediul de pe str. Poetului  nr. 1 (pentru Cimitirele Gai si Eternitatea) sau calea Bodrogului nr. 1 (pentru Cimitirele Muresel si P..
citeste tot 10/10/2017

Cartile pentru elevii din judet ajung la cei carora le sunt destinate

La inceputul lunii septembrie, Biblioteca Judeteana „Alexandru D. Xenopol" Arad a demarat colectarea de carti din bibliografia scolara, sub forma de donatie, care urmau sa fie directionate, dupa inceperea noului an de invatamant, spre elevii scolilor din judet. Apelul adresat aradenilor de a sprijini aceasta initiativa, derulata sub titulatura „Carti..
citeste tot 10/10/2017

Claudia Boghicevici: Initiem un parteneriat pentru dezvoltarea si promovarea Gradinii Botanice Universitare "Pavel Covaci"

Consiliul Judetean Arad isi propune sa contribuie la dezvoltarea si promovarea Gradinii Botanice Universitare „Pavel Covaci” de la Macea, un important obiectiv stiintific, cultural-educativ si de agrement, o adevarata baza didactica si de cercetare. In acest scop, Claudia Boghicevici, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad, a organizat astazi o intal..
citeste tot 10/10/2017

Deschidere Festival Interntional Iubiti Muzica Romaneasca!

Joi, 12 Octombrie 2017 este ziua de debut a Festivalului International “Iubiti Muzica Romaneasca!”, un proiect co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, in agenda Filarmonicii fiind cuprinse doua dintre manifestarile planificate si  dedicate spatiului cultural romanesc: colocviul de muzicologie,  cu tema “Evolutia muzicii contemporan..
citeste tot 10/10/2017

Consultatii stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zambete Colgate, in judetul Arad

Colgate®, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, va demara in luna octombrie Programul Zambete Colgate®, parte din campania Romania merita zambete Colgate®, in doua orase din judetul Arad, unul dintre cele 10 judete selectate din toata tara. Elevi din clasele primare din Nadlac si Chisineu Cris vor beneficia de consultatii stomatologice..
citeste tot 10/10/2017

ISU Arad in Sprijinul ISU Caras Severin

In dupa-amiaza zilei de duminica, 8 octombrie, pompieri de la ISU Arad au participat intr-o misiune de sprijinire a ISU Caras Severin pentru cautarea persoanelor cazute cu autoturismul in Dunare. ..
citeste tot 09/10/2017

Sergiu Bilcea (PNL): "PSD produce haos in economie"

Guvernarea PSD produce haos in economie. Mediul de afaceri este ingrijorat de lipsa de predictibilitate a sistemului de impozitare. Nici Guvernul PSD nu stie exact ce se va intampla din ianuarie, prins intre promisiunile electorale exagerate care l-au adus la putere si realitatea economica din Romania. Daca Guvernul isi respecta promisiunile, este estimat un deficit bugetar d..
citeste tot 09/10/2017

O suta de lucrari despre Marea Unire au intrat in fondul Bibliotecii Judetene

Biblioteca Judeteana „Alexandru D. Xenopol" Arad a achizitionat recent o impresionanta serie editoriala cuprinzand o suta de lucrari stiintifice despre Marea Unire. Aceasta veritabila colectie de patrimoniu national a fost alcatuita de catre reputatul profesor universitar dr. Ioan Scurtu, iar primul volum, „Hotare si spatii nationale", ii aparti..
citeste tot 09/10/2017

Si a fost Targul VICII SI DELICII la EXPO ARAD

In perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad, iubitorii de vinuri si nu numai au avut parte de o experienta deosebita la prima editie a targului de vinuri si salon gastronomic, Vicii si Delicii. Aceasta prima editie a adunat peste 30 de reprezentanti ai industriei vinului din intreaga tara si din stainatate, dar si o selectie de rasfaturi exclusiviste din categoriile: ber..
citeste tot 09/10/2017

Meciul de rugby Universitatea A Vlaicu Arad-Gloria Buzau a fost oficiat de un arbitru galez

Joe Crawford  se numese arbitrul de centru din partida desfasurata sambata dimineata pe stadionul din Sinicolau Mic. Presatatia acestuia a  fost o lectie de arbitraj, ceea ce demonstreaza  ca in Tara Galilor, rugby-ul este unul dintre  sporturile cele mai indragite. L-au ajutat si cele doua echipe prin jocul sportiv si fair-play-ul etalat. Desi se afla la ..
citeste tot 09/10/2017

BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI

AJOFM ARAD organizeaza Bursa locurilor de munca pentru absolventi in data de 20.10.2017 , la Atrium Mall Arad, calea Aurel Vlaicu nr. 10 – 12 , cu incepere de la orele 9 :00. Obiectivul principal al evenimentului il reprezinta cresterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de munca, existand posibilitatea interactiunii directe dintre ..
citeste tot 06/10/2017
« Next Arhiva de stiri AradCity: 19014 articole Previous »
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum