Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search

Interes urias al elevilor aradeni fata de istoria judetului!

Peste 550 de elevi din ciclul gimnazial şi liceal vor participa în programul „Şcoala altfel” la un proiect cultural arădean inedit, care prezintă clădirile reprezentative şi istoria Aradului, prin personalităţile de excepţie ale județului nostru. Activitatea este organizată de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Informare și Promo..
citeste tot 22/03/2019

Peste 3.000 de elevi aradeni s-au intalnit de la inceputul anului cu specialistii DGASPC Arad

Peste 3.000 de elevi aradeni s-au intalnit de la inceputul anului cu specialistii DGASPC Arad in cadrul unor activitati de prevenire si combatere a consumului de droguri, alcool, dar si a fenomenului bullying derulate in scoli. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arad  continua si anul acesta campania pentru prevenirea si combaterea con..
citeste tot 22/03/2019

Coordonatorii de proiecte si-au prezentat astazi la sediul AJF Arad, competitiile din aceasta primavara

In prezenta secretarului general al AJF Arad, Vasile Rad  , prof. Flavius Stoica si prof. Ioan Hamza si-au prezentat proiectele vizand  competitiile de fotbal pentru copii din aceasta primavara. La intalnire au mai fost prezenti Gabriel Hardut,  seful Comisiei de copii si juniori a Ajf si  jurnalistul Daniel Scridon.  I. Respectand ordinea cronolo..
citeste tot 22/03/2019

"Scoala altfel", proiect alternativ al CJA: sute de elevi au ocazia sa patrunda in tainele istoriei judetului

Peste 550 de elevi din ciclul gimnazial si liceal vor participa in programul „Scoala altfel” la un proiect cultural aradean inedit, care prezinta cladirile reprezentative si istoria Aradului, prin personalitatile de exceptie ale judetului nostru. Activitatea este organizata de Consiliul Judetean Arad, prin Centrul National de Informare si Promovare Turistica al Ju..
citeste tot 22/03/2019

Peste 6.200 de elevi din judet sunt asteptati, saptamana viitoare, sa simuleze Bacalaureatul

Simularea Examenului de Bacalaureat va incepe luni, urmand sa participe elevii claselor a XI-a si a XII-a. Simularea se va desfasura dupa cum urmeaza: 18 martie 2019 - proba scrisa la Limba si literatura romana; 19 martie 2019 - proba scrisa la Limba si literatura materna; 20 martie 2019 - proba scrisa - proba obligatorie a profilului; ..
citeste tot 15/03/2019

Curs de instruire "Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal"

Datorita interesului crescut pentru cursul de Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, vine in sprijinul companiilor si institutiilor publice prin organizarea unui CURS DE INSTRUIRE. Cursul va avea loc in 25 martie 2019, in interval orar 9:30 – 17:00, la sediul CCIA Arad (str. Closca nr. 5). ..
citeste tot 15/03/2019

Aproape 10.000 de tigari netimbrate, depistate in Vlaicu

Politistii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publica au depistat un barbat care comercializa tigari de contrabanda. Politistii au depistat ieri, pe Aleea Saturn din municipiu, un aradean de 33 de ani, in timp ce comercializa 20 de pachete de tigarete netimbrate. In urma verificarilor efectuate, au mai fost depistate alte 472 de pachete de tigarete netimbra..
citeste tot 15/03/2019

DGASPC reevalueaza dosarele a peste 200 de persoane adulte cu handicap

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arad reevalueaza situatia familiala a tuturor beneficiarilor din sistemul rezidential de protectie a persoanelor adulte cu dizabilitati. Scopul acestui demers il reprezinta identificarea situatiilor in care este posibila reintegrarea beneficiarilor in familie, astfel incat persoanele cu dizabilitati internate in ce..
citeste tot 15/03/2019

Continua lucrarile de reabilitare a retelei de canalizare pe Calea Aurel Vlaicu

Din 12 martie a.c., in cadrul contractului de lucrari CL3 – Reabilitare retea canalizare in Arad si facilitate de tratare namol cu var la statia de Epurare Arad, Compania de Apa Arad S. A. executa o noua etapa de lucrari in zona Fortuna. Lucrarile, care constau in introducerea colectorului principal format din tuburi ceramice, se deruleaza in zona Fortuna, tron..
citeste tot 13/03/2019

Actiune a politistilor S.I.C.E., in Piata Fortuna

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au desfasurat, ieri, o actiune in Piata Fortuna, pentru depistarea persoanelor care nu respecta legislatia privind comertul cu produse accizabile. In urma activitatilor desfasurate, a fost depistat un bistritean de 30 de ani, in timp ce distribuia dintr-un autoturism tigarete netimbrate altor persoane, in vederea comer..
citeste tot 13/03/2019

A fost semnat contractul de finantare pentru reabilitarea termica a Gradinitei "Palatul Fermecat"

A fost semnat un nou contract de finantare prin Programul Operational Regional 2014- 2020. Este vorba despre un contract care prevede reabilitarea termica a Gradinitei cu Program Prelungit Palatul Fermecat. Avand in vedere importanta cladirii, deficientele constatate, precum si necesitatea interventiei in vederea asigurarii unor conditii optime de functionare, administratia l..
citeste tot 13/03/2019

Adolescent de 16 ani prins la vama incercand sa iasa ilegal din tara

Politistii de frontiera din cadrul PTF Nadlac au depistat un tanar in varsta de 16 ani, cetatean roman, care a incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, pe jos, ocolind tonetele de control, cu scopul de a ajunge in Suedia la tatal sau. In data de 12.03.2019, in jurul orei 12.30, politistii de frontiera din cadrul P.T.F Nadlac-Nagylak – judetul Arad au obs..
citeste tot 13/03/2019

Barbat retinut de politistii din Lipova pentru incendiere

Politistii orasului Lipova cerceteaza un barbat pentru distrugere prin incendiere. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore. La data de 8 martie 2019, politistii orasului Lipova au fost sesizati despre faptul ca un barbat ar fi incendiat cu intentie terenuri cu miriste. La scurt timp de la sesizare, o patrula de ordine publica a depistat si identificat un barb..
citeste tot 13/03/2019

S-a deschis la EXPO Arad Targul Confort Construct & Instal

Peste 70 de companii din Romania si Ungaria sunt prezente la Arad, in cadrul Confort Construct & Instal, un eveniment de marca deja consacrat, care a ajuns la cea de-a XXV-a editie in Romania. Targul, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Arad si gazduit de Expo Arad, este cel mai mare eveniment de constructii, instalatii si decorati..
citeste tot 08/03/2019

Ce ne aduce luna martie la Complexul Muzeal Arad

CALENDAR EVENIMENTE ORGANIZATE, CO-ORGANIZATE SI GAZDUITE DE COMPLEXUL MUZEAL ARAD MARTIE 2019 1.Microexpozitia Exponatul lunii - Dumbraveanca Palatul Cultural/Stiintele Naturii 05 martie – 31 martie Organizator/curator: Dr. Camelia Patko   2. Expozitia Suvenir Arad Muzeul de Arta/sala kinema ..
citeste tot 08/03/2019

Incendiu la o casa particulara in CurticiIncendiu la o casa particulara in Curtici

In dupa-amiaza zilei de vineri, 8 martie, in jurul orei 14,30 a izbucnit un incendiu la o casa particulara din orasul Curtici. A intervenit imediat si a stins focul Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Curtici, dupa cum ne-a relatat maior George Plesca din partea ISU Arad. ..
citeste tot 08/03/2019

Strategia judeteana de dezvoltare a serviciilor sociale a fost dezbatuta cu ONG-urile acreditate si primariile din judet!

In vederea asigurarii eficientei si transparentei in planificarea, finantarea si acordarea serviciilor sociale, respectiv a informarii comunitatilor locale, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului  Arad a organizat joi o consultare publica cu furnizorii publici si privati pe tema revizuirii Strategiei judetene de dezvoltare a serviciilor sociale 201..
citeste tot 08/03/2019

Ziua de 8 Martie, sarbatorita la Centrul de reabilitare socio-profesionala "Creativ"

Ziua de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, Ziua Mamei, a fost sarbatorita in avans la Centrul de reabilitare socio-profesionala „Creativ" din cadrul Directiei de Asistenta Sociala (DAS) Arad. Ieri, tinerii de acolo au organizat un program artistic cu tema „Femeia-primavara vietii noastre”. „La acest eveniment le-au fost alaturi atat ..
citeste tot 08/03/2019

De ce pute in Arad?

Un miros greu s-a facut simtit in mai multe zone din municipiu. Revoltati, aradenii au reactionat pe retelele de socializare, nemultumiti ca sunt nevoiti sa suporte putoarea chiar si in propria casa. Si cum se intampla de obicei in astfel de cazuri, oamenii arata cu degetul in stanga si-n dreapta. Potrivit unora, de vina ar fi Compania de Apa, mirosul provenind de la namolul ..
citeste tot 07/03/2019

Targ de adoptie canina organizat de GCA

Gospodarirea Comunala Arad (GCA) organizeaza, pe 30 martie, un targ de adoptie canina. Iubitorii de animale aflati in cautarea unui caine sunt astfel asteptati, intre orele 10-13,  in Parcul Chinologic din Subcetate, situat pe strada Infanteriei, la nr. 4. „Persoanele interesate sa adopte un catel trebuie sa aibe asupra lor, actul de identitate pentru comp..
citeste tot 07/03/2019
« Next Arhiva de stiri AradCity: 19777 articole Previous »
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum