Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search

Evaluarea persoanelor cu dizabilitati se poate face la domiciliu

Pentru a veni in sprijinul nevoilor beneficiarilor din judetul Arad, respectiv a persoanelor adulte cu handicap, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arad reaminteste ca evaluarea persoanelor cu dizabilitati care sunt nedeplasabile poate fi efectuata la domiciliu, astfel incat beneficiarii cu o stare de sanatate degradata nu sunt nevoiti a fi transpor..
citeste tot 10/01/2018

Consiliul Judetean sustine proiectul Bibliotecii Judetene dedicat promovarii literaturii aradene

Consilierii judeteni au aprobat intr-o sedinta extraordinara hotararea privind cofinantarea proiectului „Biblioteca de literatura aradeana de azi", derulat de Biblioteca Judeteana „Alexandru D. Xenopol" Arad. Institutia de cultura aradeana a castigat acest proiect, in valoare de 32.200 de lei la ultima sesiune de licitatii organizata de Minister..
citeste tot 10/01/2018

Doua proiecte, dedicate Marii Uniri, castigate de Muzeu

Complexul Muzeal Arad este castigatorul a doua importante proiecte, prin care va reflecta contributia Aradului la Marea Unire: „Arad - Prima capitala a Marii Uniri. Valorificarea patrimoniului cultural mobil al Complexului Muzeal Arad”, respectiv „Arad - 1918. Locuri unde s-a scris istoria”. „Suntem in anul Centenarului Unirii, iar Aradu..
citeste tot 09/01/2018

Consiliul Judetean cofinanteaza educatia copiilor din scolile defavorizate

Consiliul Judetean Arad doreste sa asigure resursele financiare necesare implementarii proiectului „Masuri integrate de imbunatatire a accesului la educatie al copiilor din scoli defavorizate”. Este un proiect accesat printr-un parteneriat intre Asociatia „Telefonul Copilului”, Inspectoratul Scolar Judetean Arad, Casa Corpului Didactic „Alexandru..
citeste tot 09/01/2018

Centrul Social Cantina Municipala Arad, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unui post de executie vacant

Centrul Social Cantina Municipala Arad, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea  pe perioada nedeterminata a unui post  de executie vacant, in regim contractual in data de 31.01.2018 ora 10, proba practica , interviul in data de 02.02.2018 ora 13,00  dupa cum urmeaza:       Pentru a ocupa un post contractual vacant can..
citeste tot 09/01/2018

Punctul de vedere al Primariei Municipiului Arad vizavi de actiunea USR Arad de a ataca in contecios administrativ Hotararea Consiliului Local nr.511/21.12.2017

Punctul de vedere al Primariei Municipiului Arad vizavi de actiunea USR Arad de a ataca in contecios administrativ Hotararea Consiliului Local nr.511/21.12.2017, motivul invocat de liderii formatiunii politice fiind nerespectarea conditiilor legale privind transparenta decizionala. Cuantumul impozitelor si taxelor locale se stabilesc anual, prin hotarare a consiliulu..
citeste tot 09/01/2018

Calin Bibart (PNL): Interesul consilierilor PSD pentru Arad este zero!

„La prima sedinta CLM din 2018 cei din PSD nu s-au obosit nici macar sa isi faca datoria de a participa, semn ca proiectele municipiului nu prezinta interes pentru ei. Pe ordinea de zi au fost supuse votului proiecte importante pentru Arad, cum ar fi cel privind  incalzirea termica, unde municipalitatea a alocat peste 6 milioane lei. Un alt proiect de inte..
citeste tot 09/01/2018

Praznicul Botezului Domnului sarbatorit de aradeni

In ziua praznicului Botezului Domnului, sambata, 6 ianuarie 2018, Inaltpreasfintitul Parinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a oficiat Sfanta Liturghie in Catedrala Arhiepiscopala „Sfanta Treime” din Arad, in fruntea unui sobor de preoti si diaconi. Din sobor au facut parte Parintele Simion Mladin, eclesiarhul catedralei, Parintele Gheorghe Gogan, Parintele Mirce..
citeste tot 08/01/2018

Vesti de la ISJ Arad

1. Guvernul Romaniei si Ministerul Educatiei Nationale a aprobat pentru judetul Arad, in baza OUG 92/2017, derularea programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii de la Scoala Gimnaziala “Ilarion Felea” Arad. Masa calda sau pachetul alimentar va fi asigurat unui numar de aproximativ 450 de elevi si prescolari care part..
citeste tot 08/01/2018

13 milioane de lei pentru cresterea calitatii actului medical

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad este beneficiarul unui proiect prin care se doreste cresterea calitatii actului medical. Suma totala a proiectului este de 13.335.994 lei, iar cofinantarea Spitalului, asigurata de Consiliul Judetean, este de 269.000 lei. „De la preluarea functiei de presedinte al Consiliului Judetean am avut ca prioritate cresterea actu..
citeste tot 08/01/2018

Anul 2017 a fost unul rodnic pentru Biblioteca Judeteana "A.D. Xenopol" Arad

Anul 2017   a fost pentru Bibioteca Judeteana ,,A.D. Xenopol" Arad, institutie finantata de catre Consiliul Judetean Arad, unul al modernizarii. Vom puncta cateva dintre cele mai importante obiective realizate. S-a finalizat inventarul fondului de carte de la Sectia  imprumut carte adulti, operatie care se face o data la 10 ani. Cel mai probabil,  pan..
citeste tot 08/01/2018

Emotii melodioase in preajma Craciunului

Aceasta saptamana, marea Sarbatoare a Craciunului a luat o alta nuanta in cadrul proiectului mult indragit ,,Craciunul in mainile tale,,editia a V-a organizat de prof.Costin Carmen de la Liceul Teoretic "Adam Muller Guttenbrunn" din Arad in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si scolile incluzive si speciale din municipiul Arad: Liceul cu Program Sportiv, Sc..
citeste tot 22/12/2017

Mos Craciun a adus in dar pompierilor aradeni o autospeciala de salvare de la inaltimi

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta VASILE GOLDIS al Judetului Arad a fost dotat zilele acestea cu  o autospeciala de salvare de la inaltimi cum aradenii au vazut pana acum doar in filme. Extrem de performantul utilaj a fost prezentat mass-mediei aradene in cursul zilei de joi, 21 decembrie, intr-o conferinta de presa unde jurnalistii au fost poftiti sa-si ..
citeste tot 22/12/2017

Strangere de semnaturi pentru parcarea subterana din Piata Avram Iancu

Primarul municipiului Aradul, Gheorghe Falca a anuntat joi, 21 decembrie 2017, ca anul viitor va initia o campanie de strangere de semnaturi pentru sustinerea proiectului privind amenajarea unei parcari subterane in Piata Avram Iancu. Anuntul a fost facut la scurta vreme dupa incheierea  sedintei publice extraordinare in care proiectul referitor la aprobarea act..
citeste tot 22/12/2017

Pomana porcului la Pecica - a VIII- a editie si concurs de preparat carnati

Pomana porcului la romani este un obicei ramas din mosi stramosi si indiferent cat vor dori altii  sa ni-l obstructioneze, nu va disparea pentru ca atat noi, cat si vecinii nostrii maghiari nu renuntam la frumosul obicei de a taia porcul inainte de Craciun pentru ca la urma urmei porcul din batatura este cel mai curat, iar mancarea preparata acasa este cea mai sanatoasa...
citeste tot 22/12/2017

Cele 10 grupe de la Gradinita PP Furnicuta au donat 30 kg de monede pentru "Cutia cu monede"

"Timp de 4 zilele cele 10 grupe de la Gradinita PP Furnicuta au adunat in pusculita monede si bacnote. Miercuri, prescolarii alaturi de parinti si cadrele didactice au donat 30 kg de monede pentru "Cutia cu monede". Speram din suflet sa fie de folos micul nostru gest in prag de sarbatori. Multumesc tuturor pentru mobilizare" a declarat dir.prof. Cismasiu M..
citeste tot 22/12/2017

Anul 2017 - Anul cinematografiei, in municipiul Arad

Anul 2017 poate fi declarat „anul cinematografiei“ in municipiul Arad, toate cele trei cinematografe preluate de Primaria Arad de la RADEF si modernizate, incepand sa functioneze constant pe parcursul anului. Programul de revitalizare a cinematografelor aradene a fost initiat de Centrul Municipal de Cultura Arad in colaborare cu Asociatia CitiZenit si fac..
citeste tot 19/12/2017

DARURI DE LA POLITISTI, PENTRU COLINDATORIDARURI DE LA POLITISTI, PENTRU COLINDATORI

In perioada permergatoare Craciunului, politistii aradeni primesc cu entuziasm la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, micii colindatori, ajunsi sa propage spiritul sarbatorilor de iarna. Din 11 decembrie, zilnic, peste 100 de copii- elevi si prescolari- insotiti de profesori si educatori, au poposit pe holurile institutiei, unde au incantat auditoriul pr..
citeste tot 19/12/2017

Incendiu la un garaj de pe str. Miorita

In seara zilei de luni, 18 decembrie, in jurul orei 20,30 a izbucnit un incendiu la un garaj de pe strada Miorita. Ajunsi imediat la fata locului, pompierii de la ISU Arad au limitat si stins focul, care pare sa fi izbucnit de la un scurt circuit. ..
citeste tot 19/12/2017

Exercitii ISU Arad la Spitalul Judetean Arad

Detasamentul de pompieri Arad a executat un exercitiu cu forte si mijloace in teren la Spitalul Clinic Judetean Arad. Exercitiul a testat capacitatea de coordonare, raspuns si interventie a fortelor in vederea stingerii incendiilor, evacuarea si salvarea victimelor. La exercitiu au participat 4 autospeciale, 1 ofiter si 20 subofiteri. ..
citeste tot 19/12/2017
« Next Arhiva de stiri AradCity: 19145 articole Previous »
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum