Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Consultatii stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zambete Colgate, in judetul Arad

Colgate®, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, va demara in luna octombrie Programul Zambete Colgate®, parte din campania Romania merita zambete Colgate®, in doua orase din judetul Arad, unul dintre cele 10 judete selectate din toata tara. Elevi din clasele primare din Nadlac si Chisineu Cris vor beneficia de consultatii stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.

„Inca din 2015, cand ne-am alaturat Programului Scolar Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, am gasit in Colgate® Romania un partener cu care impartim aceleasi valori, de exemplu grija pentru sanatatea oamenilor. Acum, ne bucuram sa ii sustinem in noul program Zambete Colgate, o initiativa care incurajeaza comunitatile locale sa adopte obiceiuri sanatoase”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Rosii Romane.

Programul Zambete Colgate®, , in judetul Arad, consultatiile stomatologice gratuite din cadrul programului, vor avea loc in Nadlac, in data de 14 octombrie, la Grupul Scolar „J. Gregor Tajovski”, si in Chisineu Cris, in data de 15 octombrie, la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu”. Pe langa consultatii, copiii vor avea parte de lectii de igiena orala, oferite de voluntarii Crucii Rosii si desfasurate in prezenta parintilor, dar si de o zona de joaca unde il vor intalni pe indragitul Doctor Maseluta. Data de 14 octombrie coincide si cu World Cavity-Free Future Day, o campanie de constientizare a nevoii prevenirii cariilor la nivel mondial, lansata in 2016 de Alianta pentru un viitor fara carii.

Activitatile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV si se vor desfasura intre orele 10:00 si 18:00. Pentru a participa la consultatii, este necesar ca elevii sa fie programati in prealabil si sa fie insotiti de un parinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informatii despre programul Zambete Colgate, accesati www.zambetecolgate.ro.

Colgate-Palmolive Romania se implica activ si investeste anual intr-o serie de programe educationale adresate publicului larg, in care sunt implicate mediile universitare si profesionale medicale, toate avand ca scop imbunatatirea parametrilor sanatatii orale pentru populatia din Romania.

Pentru mai multe informatii despre proiectele globale Colgate®, vizitati website-ul companiei www.colgatepalmolive.com, iar pentru informatii specializate accesati www.colgateprofessional.co.uk, www.colgateoralhealthnetwork.com, dar si www.colgate.ro.

Despre Crucea Rosie Romana

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatie umanitara care functioneaza neintrerupt din 1876 in scopul prevenirii si alinarii suferintelor oamenilor, fara nici o deosebire in ceea ce priveste nationalitatea, rasa, religia, varsta, sexul, apartenenta militara, sociala sau politica.

Prin activitatile pe care le desfasoara contribuie si la ameliorarea starii de sanatate, la prevenirea imbolnavirilor si la alinarea suferintelor prin programe de intrajutorare in beneficiul colectivitatii. Proiectul de educatie pentru sanatate desfasurat impreuna cu Colgate este parte din aceasta componenta importanta a activitatii organizatiei.

Autor: Vasile Zărăndan, 10/10/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum