Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Cartile pentru elevii din judet ajung la cei carora le sunt destinate

La inceputul lunii septembrie, Biblioteca Judeteana „Alexandru D. Xenopol" Arad a demarat colectarea de carti din bibliografia scolara, sub forma de donatie, care urmau sa fie directionate, dupa inceperea noului an de invatamant, spre elevii scolilor din judet.

Apelul adresat aradenilor de a sprijini aceasta initiativa, derulata sub titulatura „Carti pentru elevii din judet" nu a ramas fara ecou, sute de volume luand calea bibliotecii. O parte dintre acestea vor ajunge la prima destinatie, Scoala Gimnaziala Barsa, la mijlocul acestei saptamani.

„Am incercat sa identificam scolile din judet care se confrunta cu lipsa unor titluri din bibliografia scolara, iar in aceasta saptamana facem primii pasi spre a veni in ajutorul acestora. Joi, 12 octombrie, ne vom deplasa la Barsa, acolo unde vom oferi elevilor Scolii Gimnaziale de aici aproximativ trei sute de volume provenite din donatiile aradenilor" a precizat managerul bibliotecii aradene, Doru Sinaci.

Nu putem decat sa le multumim celor care au adus carti la biblioteca, anuntand ca acest proiect continua. Volumele pot fi aduse si predate la sediul Bibliotecii Judetene „Alexandru D. Xenopol", de pe strada Gheorghe Popa de Teius, nr. 2-4, zilnic intre orele 8.00-16.00. Sa nu uitam ca fiecare volum donat ofera unui copil sansa si bucuria de a descoperi farmecul literaturii, lumea fascinanta a cartii.

(C.P.)

Autor: Arq.ro, 10/10/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum