Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Strangere de semnaturi pentru parcarea subterana din Piata Avram Iancu

Primarul municipiului Aradul, Gheorghe Falca a anuntat joi, 21 decembrie 2017, ca anul viitor va initia o campanie de strangere de semnaturi pentru sustinerea proiectului privind amenajarea unei parcari subterane in Piata Avram Iancu.

Anuntul a fost facut la scurta vreme dupa incheierea  sedintei publice extraordinare in care proiectul referitor la aprobarea actualizarii studiului de fundamentare privind decizia de concesionare a proiectului “Amenajare parcare subterana Piata Avram Iancu din municipiul Arad” nu a intrunit numarul necesar de voturi „Pentru”.

„Consilierii PSD au votat impotriva ca Aradul sa inceapa procedura de concesiune a unei parcari subterane in P-ta Avram Iancu, o parcare cu doua nivele si cu peste 400 de locuri pentru masini. Cred ca anul viitor va trebui sa facem o campanie de strangere de semnaturi pentru a forta mana acestor consilieri sa respecte atat orasul cat si cetatenii municipiului Arad. Trebuie sa va aduc aminte ca PSD-ul in urma cu doi ani a votat acest studiu de fezabilitate, deci a fost de acord sa cheltuim banii pentru acest studiu, iar acum nu este de acord sa mergem mai departe cu acest proiect important!” – a declarat primarul Gheorghe Falca dupa incheierea sedintei de consiliu.

Potrivit studiului de fezabilitate proiectul vizeaza realizarea unei parcari subterane cu o capacitate de 588 locuri de parcare, iar la nivelul 0 al pietei s-a studiat realizarea unei suprafete pietonale, fara intersectii, cu circulatia carosabila pe intreaga suprafata a Pietei Avram Iancu. Parcarea va avea patru accese, circulatia carosabila va fi deviata in zona vestica a pietei cu traversarea ei prin subteran. Toata suprafata pietei inclusiv zona de circulatie a tramvaielor urmeaza sa fie  finisata cu dalaj decorativ. 

Autor: Arq.ro, 22/12/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum