Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Mos Craciun a adus in dar pompierilor aradeni o autospeciala de salvare de la inaltimi

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta VASILE GOLDIS al Judetului Arad a fost dotat zilele acestea cu  o autospeciala de salvare de la inaltimi cum aradenii au vazut pana acum doar in filme.

Extrem de performantul utilaj a fost prezentat mass-mediei aradene in cursul zilei de joi, 21 decembrie, intr-o conferinta de presa unde jurnalistii au fost poftiti sa-si testeze curajul pana la o inaltime de peste 40 de metri.

Iata si caracteristicele autospecialei, intr-o sumara trecere in revista:

Autospeciala are in dotare prize de putere, care pun in miscare instalatia speciala, are, desigur si un dispozitiv de calare, ce stabilizeaza masinaria pe timpul interventiilor, conul de rotire, doua pupitre de comanda, unul langa turnul de rotire si unul pe platforma de lucru. De asemenea poseda  instalatie de stingere, ce poate sa refuleze atat apa, cat si spumogen.

Inaltimea maxima de lucru este de 42 de metri, iar in plan orizontal se poate roti la 360 grade. Viteza maxima a vantului la care poate lucra autospeciala in conditii normale  este de 12m/s, pe platforma de lucru ridicata la maxim. Iar nacela are senzori de avertizare, care te atentioneaza atunci cand te apropii de un obstacol.

Se poate lucra si de la pupitrul de comanda principalsi de la cel secundar, ce poate fi manipula de catre un pompier aflat pe platforma de lucru.

Pe scurt, o AUTOSPECIALA LA INALTIME !!!

Autor: Vasile Zărăndan, 22/12/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum