Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Emotii melodioase in preajma Craciunului

Aceasta saptamana, marea Sarbatoare a Craciunului a luat o alta nuanta in cadrul proiectului mult indragit ,,Craciunul in mainile tale,,editia a V-a organizat de prof.Costin Carmen de la Liceul Teoretic "Adam Muller Guttenbrunn" din Arad in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si scolile incluzive si speciale din municipiul Arad: Liceul cu Program Sportiv, Scoala Gimnaziala "Ilarion Felea", Scoala Gimnaziala "Iosif Moldovan", Colegiul Tehnic de Constructii si Protectia Mediului, Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva, si Scoala Speciala "Raza de soare".

O nuanta calda in care sunt incluse emotii, colinde si poezii, chiar si dansuri care ne aduc bucurie si lumina in suflet pregatindu-ne de marea Sarbatoare a Nasterii Domnului Isus Hristos.

Proiectul ajuns un eveniment anual din preajma Craciunului la care participa in numar mare elevii cu cerinte educative speciale din scoli speciale si scoli incluzive din municipiul Arad.

Anul acesta un numar de 60 de elevii si 30 de cadre didactice au petrecut momente frumoase cantand colinzi, spunand poezii si oferind invitatilor momente artistice deosebite. Amintim Banda "Iosif Moldovan" a scolii ce ii poarta numele, condusa de prof.Gavra Cosmin, trupa de dans popular a Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Arad, prof.coord.Iercosan Silvia, Balas Terentie, Peia Ana.

Eleva Pop Maria Ayana de la Liceul Pedagogic "Dimitrie Tichindeal" din Arad a cantat si a dansat alaturi de copii si parintii prezenti la eveniment.

Proiectul are invitatii pentru extinderea la nivel national, anul acesta alaturandu-se alti sponsori pe langa sprijinul anual oferit de Asociatia Parintilor a Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunn din Arad, care au si-au adus contributia la buna desfasurare a acestui eveniment si au reusit sa aduca bucurii copiilor prin surprizele dulci aduse de Mos Craciun.

Autor: Arq.ro, 22/12/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum