Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

CCIA Arad dezvolta parteneriate pentru a veni in sprijinul celor care acceseaza Programul StartUp Nation

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad s-a implicat in sectorul regional al startup-urilor prin accesarea unui program, Startup Plus, prin care va finanta o serie de firme noi si va asigura pregatirea celor care doresc sa participe prin intermediul unor cursuri specifice.

Data fiind cererea foarte mare din domeniu si atentia din ce in ce mai sporita acordata Startup Nation, CCIA a ales sa se implice mai departe si sa vina in sprijinul publicului interesat, acordand si consultanta pentru scrierea si implementarea proiectelor pe aceasta axa.

“Dezvoltam aceste parteneriate pentru a dispune de resursa umana profesionista in serviciile pe care le oferim. Concret, am semnat un parteneriat cu acest furnizor privat de consultanta, o firma din Cluj Napoca, RED VISION SRL, prin care ambele entitati isi pun experienta si expertiza in comun pentru a asigura servicii de consultanta pentru afaceri, la cel mai inalt nivel calitativ”, declara presedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Servicii oferite de parteneriatul CCIA – (furnizor de consultanta)

Incepand de astazi, oricine doreste sa acceseze programul Startup Nation este invitat sa se adreseze CCIA Arad, iar ulterior pasii ii vor fi asistati pentru accesarea finantarii de 200.000 de lei si pentru implementarea unui proiect de succes. Concret, prin acest parteneriat se vor oferi servicii de consultanta pentru constituirea firmei, pentru alegerea domeniului potrivit de activitate, servicii de realizare a proiectului in functie de nevoile clientului, depunerea proiectului si, dupa castigarea lui, serviciile de consultanta pentru implementare si post-implementare.

Declaratie Cosmin Mihaltan “ Acest parteneriat este o evolutie normala a colaborarii fructuoase avuta pana in acest moment cu CCIA Arad, colaborare ce a condus la castigarea unui proiect POCU destinat Startup-urilor in valoare de aproximativ 2 milioane de euro si la depunerea altor proiecte ce sunt azi in diverse faze de evaluare sau contractare. Ne propunem o deschidere fata de cei aflati la inceput de drum in domeniul antreprenoriatului si mai mult, ne propunem sa popularizam aceasta oportunitate in randul cator mai multe categorii sociale. Si sigur, ne propunem ca spre finalul anului sa avem cat mai multe proiecte de tip start-up castigate in judetul Arad”

Prin intermediul acestui parteneriat, CCIA Arad se apropie in mod special de toti debutantii in afaceri intrucat ei au cea mai mare nevoie de un partener atunci cand pornesc la drum. Incepand de saptamana viitoare site-ul CCIA Arad va pune la dispozitia celor interesati o sectiune dedicata, startup.ccia-arad.ro, sectiune unde se vor putea depune aplicatiile pentru un proiect.

Societatea a luat fiinta in anul 2015 si activeaza pe doua domenii complementare mediului de afaceri: cercetarea de piata si consultanta pentru afaceri si management. Red Vision a crescut organic in acesti 2 ani si jumatate de existenta, asigurand servicii care fie au fundamentat decizii in diverse domenii fie au identificat solutii potrivite de finantare pentru a dezvolta diverse societati sau institutii. Crezul nostru este ca orice proiect poate fi castigat atata timp cat este gandit de la inceput in detaliu si nu lasam nimic la voia intamplarii.

Autor: Vasile Zărăndan, 09/02/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum