Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Elevii Liceului Tehnologic "Iuliu Moldovan" Arad au marcat ziua de 8 martie prin dezbaterea "Statutul femeii de-a lungul timpului"

Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita pe 8 martie, este o ocazie pentru fiecare de a aduce bucurii si a oferi simboluri de apreciere pentru cele mai apropiate si mai apreciate reprezentante ale sexului frumos. Insa sarbatoarea a fost mai intai o expresie a luptei femeilor pentru dobandirea unor drepturi, confundandu-se ulterior cu o sarbatoare a mamelor in tarile din fostul bloc sovietic.

Activitatea educativa extracurriculara a fost organizata sub forma unei dezbateri cu titlul, ,,Statutul femeii de-a lungul timpului”. Imaginea femeii din cele mai vechi timpuri a fost surprinsa sub forma unei prezentari power point, elevi ai claselor a IX - a, a X - a, a XI - a, au dezbatut pe grupe urmatoarele aspecte: Ziua Internationala a Femeii – semnificatii si repere istorice, Femeia in Grecia antica, Femeia in Evul Mediu, Miscarea feminista.

Moderatorii dezbaterii au fost prof. Oana Olariu si prof. Cosmin Julan, activitatea avand un impact pozitiv asupra elevilor dezvoltandu-le competentele de comunicare, sociale, civice, de sensibilizare si exprimare.

Autor: Dorin Bodea, 08/03/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum