Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Microbuz cautat de autoritatile din Italia, descoperit de politistii de frontiera bihoreni

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bors au depistat un cetatean ucrainean care s-a prezentat la controlul de frontiera la volanul unui microbuz marca Mercedes-Sprinter, in valoare de 30.000 de euro, cautat de autoritatile din Italia.

In data de 15.04.2018, in jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, judetul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de intrare in tara, cetateanul ucrainean Hennadii P., in varsta de 34 de ani, la volanul unei autoutilitare inmatriculate in Ucraina, marca Mercedes-Sprinter , an de fabricatie 2015.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca mijlocul de transport figureaza ca fiind “bun cautat pentru confiscare“, alerta introdusa de autoritatile din Italia.

Fata de cele constatate,  tanarul a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca autovehiculul este cautat de autoritatile din Italia. De asemenea, acesta a mai adaugat ca primise autoutilitara, pe teritoriul Italiei, de la o persoana de sex masculin ale carei date de identitate nu le cunoaste, pentru a o transporta in Ucraina.

Mijlocul de transport, in valoare de 30.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F Oradea pana la finalizarea cercetarilor.

In cauza, politistii de frontiera au intocmit actele de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de tainuire.

Autor: Arq.ro, 16/04/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum