Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Polaris revine pentru salubrizarea stradala

Consilierii locali s-au reunit miercuri, 16 mai 2018 in sedinta de indata cu un singur punct pe ordinea de zi: aprobarea tarifelor pentru prestarea serviciului de salubrizare stradala in Municipiul Arad.

Deoarece procedura de licitatie deschisa in vederea atribuirii acordului - cadru pentru serviciul de salubrizare stradala si deszapezire, demarata in data de 25.08.2017, nu a fost finalizata, s-a impus gasirea unei solutii pentru incheierea unui nou contract care sa permita continuitatea si permanenta asigurarii serviciului de salubrizare.

In sedinta sedinta extraordinara de indata din data de 02.05.2018 prin Hotararea nr. 183 s-a aprobat documentatia de atribuire (caietul de sarcini, modelul de contract de servicii) si modalitatea de atribuire a contractului de servicii, pentru prestarea serviciului public de salubrizare stradala, prin negociere fara publicarea unui anunt.

In 07.05.2018 operatorii care au avut ofertele admisibile in cadrul procedurii competitive au fost invitati sa participe la procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare.

In urma negocierii din 11.05.2018, ofertantul declarat castigator a fost SC Polaris M Holding SRL, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

Tarifele negociate in cadrul procedurii au fost aprobate de catre Consiliul Local.

„In cazul in care competitorii vor continua sa se conteste, peste alte 90 de zile va trebui sa reluam toate aceste proceduri pentru a putea asigura continuitatea serviciului de salubrizare. Ca si in cazul salubrizarii menajere ma intereseaza un singur lucru: sa nu-si bata joc nimeni de noi. Noi suntem buni platnici, ne dorim curatenie in oras, iar firmele sa-si respecte angajamentele din contractele pe care le incheiem cu ele. Trebuie sa-si asume ceea ce oferteaza”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Calin Bibart.

Autor: Arq.ro, 16/05/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum