Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Se redeschide Sectia Imprumut Carte pentru Adulti

O veste buna pentru cititori! Incepand de luni, 9 iulie 2018, Sectia Imprumut Carte pentru Adulti a Bibliotecii Judetene „Alexandru D. Xenopol" Arad va fi redeschisa pentru public, incepand cu ora 9.00.

Aradenii vor avea parte de mai multe surprize placute. In primul rand, cititorii vor putea accesa catalogul online pentru a afla, in orice moment, daca titlul care-i intereseaza este disponibil sau nu. De asemenea, spatiile interioare au fost renovate si reorganizate, cu scopul de a face accesul doritorilor mai facil la raft. Toate tranzactiile vor fi facute electronic (prin scanarea codului de bare existent pe fiecare volum) reducandu-se astfel mult din timpul de asteptare. Nu in ultimul rand, publicul va fi rasfatat cu multe noutati editoriale, din toate domeniile de interes.

„Ma bucur ca Sectia Imprumut Carte pentru Adulti a Bibliotecii Judetene «Alexandru D. Xenopol» se redeschide pentru public si sunt sigur ca aradenii vor fi multumiti de lucrurile facute acolo. Este o sectie importanta a bibliotecii noastre, iar pana la inceputul anului scolar utilizatorii bibliotecii se vor putea bucura si de alte noutati"a precizat Doru Sinaci, manager al institutiei de cultura aradene.

"Am sprijinit renovarea si reorganizarea sectiei, dorind ca redeschiderea ei sa aduca satisfactie atat cititorilor cat si bibliotecarilor care au muncit peste un an de zile ca totul sa fie pus la punct. Ii felicit, le multumesc pentru eforturi, iar iubitorilor cartii le doresc clipe cat mai placute in biblioteca" a declarat Claudia Boghicevici, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad.

Asadar, din 9 iulie 2018, publicul va avea acces de luni pana vineri, intre orele 9.00-18.00, pentru intalnirea cu cartile, la Sectia Imprumut Carte pentru Adulti, a Bibliotecii Judetene „Alexandru D. Xenopol" Arad.

Autor: Arq.ro, 06/07/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum