Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Elevul de 10 la Bac a primit diploma "Aradeni cu care ne mandrim! "Elevul de 10 la Bac a primit diploma "Aradeni cu care ne mandrim!"

Bogdan Ciacli este singurul elev aradean care a luat 10 la Bacalaureatul din aceasta vara. Performanta sa a fost onorata si de vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, Sergiu Bilcea, care i-a acordat diploma „Aradeni cu care ne mandrim”.

Inmanarea diplomei a avut loc in cadru deosebit, pe scena Teatrului de vara, unde sute de aradeni au putut aprecia si aplauda performanta lui Bogdan Ciacli.

„Superba performanta lui Bogdan Ciacli, elevul de 10 al Aradului la Bacalaureat! I-am acordat cu tot dragul diploma Aradeni cu care ne mandrim, pentru excelenta in educatie, pentru performanta, pentru exemplul dat tuturor! Ma bucur ca a fost primit cu simpatie de aradenii prezentia la reprezentatia Teatrului de Vara. Este frumos ca aradenii stiu sa isi pretuiasca valorile. Felicitari Bogdan, felicitari parintilor si profesorilor care au sustinut aceasta reusita deosebita!”, a scris Sergiu Bilcea pe o retea de socializare.

Autor: Arq.ro, 06/07/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum