Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Aradul din nou sub cod galben de ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina. Vezi zonele afectate!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o informare meteo cod galben de ploi, valabila pentru mai multe zone din tara, valabila in intervalul 7 iulie, ora 12:00 – 9 iulie, ora 21:00.

Potrivit ANM, in intervalul 7 iulie, ora 12:00 – 9 iulie, ora 21:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in cea mai mare parte a tarii. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care vor lua aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si pe arii restranse 30...40 l/mp.  

De altfel, pentru intervalul 7 iulie, ora 16:00 – 09 iulie, ora 21:00, meteorologii anunta instituirea unui cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate.

In zonele deluroase si montane, precum si in Oltenia, Transilvania si local in Muntenia, in intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor inregistra cantitati de apa de 25...30 l/mp si pe arii restranse 50...70 l/mp.

Autor: Arq.ro, 06/07/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum