Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Roman prins la volanul unui automarfar radiat din circulatie, la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Varsand au depistat un barbat din Romania care conducea un automarfar radiat din circulatie.

In data de 10.01.2019, in jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Varsand, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul roman C.F., in varsta de 34 de ani, la volanul unui automarfar marca IVECO, inmatriculat in Bulgaria. Soferul transporta, conform documentelor, seminte de floarea soarelui, cu destinatia Ungaria.

La controlul specific, barbatului i s-a solicitat sa prezinte pe langa  documentele de identitate si documentele autovehiculului.

Cu ocazia verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca certificatul de inspectie tehnica periodica prezentat nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals.

Extinzand cercetarile, politistii de frontiera au constatat ca automarfarul a fost radiat din circulatie.

Cu privire la cele constatate, persoana in cauza a declarat ca este angajat la societatea care detine automarfarul si nu avea cunostinta despre faptul ca documentele nu sunt autentice, iar autovehiculul este radiat din circulatie.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor de punere in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatirculat, uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Autor: Arq.ro, 11/01/2019

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum