Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Adolescent de 16 ani prins la vama incercand sa iasa ilegal din tara

Politistii de frontiera din cadrul PTF Nadlac au depistat un tanar in varsta de 16 ani, cetatean roman, care a incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, pe jos, ocolind tonetele de control, cu scopul de a ajunge in Suedia la tatal sau.

In data de 12.03.2019, in jurul orei 12.30, politistii de frontiera din cadrul P.T.F Nadlac-Nagylak – judetul Arad au observat, pe sensul de iesire din tara,  ca dintr-un microbuz inmatriculat in Romania, ce astepta sa ajunga la controlul de frontiera, a coborat o persoana de sex masculin care a ocolit tonetele de control  incercand sa treaca ilegal frontiera, pe jos, in tara vecina.

Politistii de frontiera au intervenit imediat, cel in cauza fiind oprit inainte de a iesi din tara si condus la sediu punctului pentru verificari.

In cadrul verificarilor s-a stabilit ca persoana respectiva este un minor in varsta de 16 ani, cetatean roman, domiciliat in judetul Tulcea si s-a urcat in microbuz intr-o parcare, fara sa fie observat de sofer, deoarece dorea sa ajunga in Suedia la tatal sau.

Cu privire la cele constatate, soferul microbuzului, S.D. in varsta de 77 ani, domiciliat in judetul Braila, a declarat ca nu avea cunostinta de faptul ca minorul s-a urcat in microbuz si ca l-a observat cand astepta la controlul de frontiera.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la tentativa de trecere frauduloasa a frontierei pentru sofer si de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat pentru minor, la finalizarea cercetarilor urmand a se dispune masurile legale ce se impun.

Autor: Arq.ro, 13/03/2019

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum