Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Continua lucrarile de reabilitare a retelei de canalizare pe Calea Aurel Vlaicu

Din 12 martie a.c., in cadrul contractului de lucrari CL3 – Reabilitare retea canalizare in Arad si facilitate de tratare namol cu var la statia de Epurare Arad, Compania de Apa Arad S. A. executa o noua etapa de lucrari in zona Fortuna.

Lucrarile, care constau in introducerea colectorului principal format din tuburi ceramice, se deruleaza in zona Fortuna, tronson Strada Dambovitei – bariera feroviara de pe Calea Aurel Vlaicu si necesita inchiderea primei benzi de circulatie, si anume cea de pe sensul de mers inspre UTA. Santierul este delimitat cu plasa de protectie, fiind montate indicatoare rutiere insotite de panouri de avertizare.

Pentru aceste lucrari, Antreprenorul a solicitat Primariei Arad acordul privind restrictionarea circulatiei rutiere pe tronsonul mai sus mentionat, solicitarea fiind avizata favorabil in cadrul sedintei Comisiei de Sistematizare a Circulatiei.

Lucrarea se desfasoara in conformitate cu Autorizatia de Construire Nr. 1226/13.11.2017 emisa de Primaria Municipiului Arad.

Contractul de lucrari face parte din Proiectului Fazarea Proiectului Extinderea si modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Arad” cofinantat din Fondul de Coeziune prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014 – 2020 (POIM 2014 – 2020).

Pe aceasta cale, dorim sa va multumim pentru intelegere si sa ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Autor: Arq.ro, 13/03/2019

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum