Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

S-a umplut prima Sageata!

Biletele pentru cursa inaugurala a Sagetii Verzi, primul tren electric care a circulat vreodata pe teritoriul Romaniei, au fost rezervate in numai doua zile dupa ce au fost puse in vanzare, anunta oficialii Consiliului Judetean Arad. Din motive de securitate si pentru a spori confortul turistilor, organizatorii au pus in vanzare 30 de bilete. Capacitatea vagonului este de 48 de locuri. Pretul unui bilet este de 20 de lei iar rezervari se pot face pe pagina oficiala a trenului electric www.sageataverde.ro.

„Ne doream si speram ca Sageata Verde sa atraga turistii inca de la inceput, insa sa fiu sincer nu credeam ca vom avea un asemenea succes inca de la prima cursa” a declarat presedintele Consiliului Judetean, Iustin Cionca. ”Vom urmari in saptamanile care urmeaza daca interesul publicului va fi la fel de mare si impreuna cu partenerii nostri, Compania de Transport Public si Complexul Muzeal Arad, vom analiza daca este nevoie sa mai introducem o cursa saptamanala, probabil sambata. Oricum ar fi, ma bucur ca aradenii au primit cu atat de multa bucurie revenirea Sagetii Verzi pe linie si sper ca in lunile urmatoare cat mai multi dintre ei sa vina sa ii cunoasca istoria!” a mai adaugat Iustin Cionca.

Turistii care vor cumpara bilete pentru cursa Sagetii Verzi vor calatori pe ruta Arad – Ghioroc cu automotorul Ganz fabricat in 1913 care a fost restaurat de Fabrica de Vagoane Astra Calatori in 1995. Biletul de calatorie asigura de asemenea accesul la Muzeul Transportului Aradean si la Muzeul Viei si Vinului din Ghioroc.

(C.P.)

Autor: Arq.ro, 12/06/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum