Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Expo Arad a gazduit in acest weekend expozitia auto Transport-Ar

In acest weekend Expo Arad a fost gazda expozitiei Transport-Ar, ajunsa la a XIV-a editie. Timp de trei zile, vizitatorii au avut ocazia sa discute cu  jucatorii cei mai reprezentativi din domeniul transporturilor, sa admire masinile luxoase, elegante ori sport din cadrul salonului auto.

Anul acesta au fost expuse masini ale urmatorilor dealeri auto: Scania, Daf, Ford, Iveco, Meiller, Krone, Tisvol, Dacia Logan Van, Mercedes-Benz, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Volkswagen, Dacia, Renault, Nissan.

Cu aceasta ocazie s-a desfasurat si conferinta Euload in cadrul careia vizitatorii, transportatorii, si-au exprimat preocuparea fata de legislatia care guverneaza activitatea unei firme de transport. Desi in programul initial erau prevazute doua ore pentru desfasurarea conferintei, aceasta s-a prelungit cu inca doua ore datorita multiplelor intrebari puse specialistilor de la Euload de catre reprezentantii firmelor de transport.

In ultima zi a evenimentului a avut loc Cupa Transport-Ar, concursul automobilistic de indemanare care a adunat numerosi participanti si vizitatori. Rezultatele Cupei Transport-Ar vor fi facute publice de catre oficialii competitiei.

Biroul de presa al CCIA Arad

Autor: Vasile Zărăndan, 14/06/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum