Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

"Aradul in miscare!" - editia a IV-a

”Mobilizeaza-te cu noi!”, a fost indemnul saptamanii trecute, lansat catre aradeni de Centrul Municipal de Cultura din Arad si Asociatia ”Mobilizeaza-te!” lucru ce s-a si intamplat. Peste 300 de aradeni , cu mic cu mare, au iesit in Padurea Ceala - Parcul Natural ”Lunca Muresului” pentru a participa la un eveniment care prinde radacini si an de an aliniaza la start tot mai multi participanti. „Aradul in miscare!”, traieste un stil de viata sanatos, a fost organizat pentru a patra oara in municipiul nostru dand posibilitatea iubitorilor de miscare in aer liber sa se bucure de o zi speciala in care jocurile, sportul au fost la ele acasa. Multimea premiilor a atras ca un magnet participantii, multimea de mingi si premii oferite de parteneri aducand suspansul in competitiile desfasurate.

Sapte probe de concurs au dat viata padurii pe parcursul zilei, galeriile concurentilor colorand parca si mai mult un cadru care si asa parea unul deosebit.

Ziua a inceput cu concursul de biciclete destinat celor mai mici participanti, elevi ai ciclului primar. Pe categorii de varsta, rand pe rand au luat startul elevii prezenti pentru ca finalul sa aduca bucurie in inimile participantilor. Iata si numele campionilor: RusAlexandru, Barbu Maia, Petran Daria, Andru Paul, Voica Luca, Tolan Luana, Barbu Alexandru

Cei care au urcat pe podium au primit medalii, diplome, premii, campionii primind si o cupa pentru reusita lor. Dupa biciclisti a inceput competitia rolerilor unde accentul a fost pus de indemanare. Din zecile de copii iesind invingatoare din nou Petran Daria.La Tras cu arcul Batinas Ana si Andrada Apatean si-au impartit locul intai pentru ca finalul sa aduca bucurie celor mai mici pentru ca totul s-a incheiat cu desenele pe asfalt unde Baranyai Maya eleva la Colegiul de Arta ”Sabin Dragoi” a luat titlul de campion.

In randul adultilor a avut loc competitia de ceaune, locul I revenind lui ”Nea Gigi” reprezentantul comunitatii din Zimand.

Una peste alta a fost o actiune reusita organizatorii, Centrul Municipal de Cultura, Primaria Municipiului Arad, Asociatia ” Mobilizeaza-te!”, bucurandu-se de prezenta copiilor care au pus Aradul in miscare.

Parteneri:

Magazinul de biciclete Boost, Via Carmina, Hervis Sports Romania, Endorphim, Pizza 5 colturi, Izolta, Ceva bui”, Forever living Romania

Au mai participat in cadrul zilei cu demonstratii echipa Endorphim cu moment de Zumba. Ne -am alimentat sanatos cu Shake-uri oferite de catre Forever Living Romania.

Le multumim tuturor!

 

”Fara  sport poti trai, dar ce rost are?!

Mobilizeaza-te cu noi!”

Autor: Vasile Zărăndan, 15/06/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum