Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

A inceput Teatrul de Vara!

Cea de-a cincea editie a evenimentului cultural al sezonului - Teatrul de Vara Ethos - organizat de Consiliul Judetean Arad prin Centrul Cultural Judetean Arad a debutat miercuri, 14 iunie,in prezenta unui public foarte numeros. “In numele meu si al Consiliului Judetean Arad doresc sa va urez bun venit la cea de-a cincea editie a Teatrului de vara. Programul propus pentru aceasta vara este unul foarte variat si pentru asta trebuie sa ii multumim directorului Centrului Cultural Judetean Arad, Doru Sinaci, care s-a implicat in organizarea acestui eveniment dar si a altor evenimente culturale importante din judetul Arad. Va invit sa participati la Teatrul de Vara, ajuns deja la a cincea editie. Este un eveniment la care familiile de aradeni se pot simti minunat. Ma bucur ca, prin Centrul Judetean de Cultura, Consiliul Judetean Arad ofera un calendar cultural viu si atractiv la Arad” – a declarat Sergiu Bilcea, vicepresedintele Consiliului Judetean Arad.

Timp de doua luni si jumatate, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, aradenii sunt invitati la spectacole de teatru dar si concerte de exceptie, cu artisti care se bucura de recunoastere si apreciere la nivel national si international.

Pentru ca, si in acest an, se doreste promovarea tinerelor talente, in fiecare miercuri, inainte de spectacol vor exista doua momente artistice sustinute de elevii Scolii Populare de Arte Arad, sectiile Canto si Actorie. Miercuri, in deschiderea celei de-a cincea editii a Teatrului de Vara,  pe scena au urcat Melisa (sectia Canto) si Scarlett Nagy (sectia Actorie).

Primul spectacol din aceasta stagiune a fost “Dictionar explicativ al iubirii romane”, al Teatrului de Arta Bucuresti, un colaj de poezii cu tente romantic – melancolico - umoristice, un cantec vioi, fara cusur, al unei chitari cu suflet, istorioare rimate, multa carisma si ironie. Un spectacol distractiv, cu George Constantinescu, Marius Cordos si Dan BYRON (chitara), care a starnit hohote de ras si aplauye la scena deschisa.

Saptamana urmatoare pe scena Teatrului de Vara vor urca Adriana Trandafir, Laura Cosoi,  Mihai Ciuca, Doina Teodoru si Dan Radulescu, cu spectacolul “Vine barza”.

Corina Hutan

Autor: Vasile Zărăndan, 15/06/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum