Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Consiliul Judetean Arad cauta asociati pentru promovarea Aradului ca destinatie turistica!

In urma consultarilor publice desfasurate la inceputul acestui an de catre Consiliul Judetean Arad pe tema noii strategii turistice a judetului Arad, a fost identificata nevoia infiintarii unei organizatii de management al destinatiei (OMD), ca forma de parteneriat public-privat de promovare a judetului Arad atat pe plan regional si national cat si pe plan international.

Consiliul Judetean Arad ii invita pe toti cei interesati de acest proiect sa se inscrie printr-un e-mail la: info@cniptarad.ro sau telefonic la numarul 0728 116 412 (intre orele 9:00-17:00). Inscrierile se fac pana luni, 26 iunie 2017. Proiectul de statut al acestei viitoare organizatii poate fi consultat la sediul Centrului National de Informare si Promovare Turistica al judetului Arad din Bulevardul Revolutiei nr. 81 intre orele 9-17.

Structuri similare functioneaza deja cu succes in judetele Bihor si Sibiu. Organizatia de Management al Destinatiei este o entitate cu personalitate juridica. Functioneaza prin asocierea reprezentantilor autoritatilor publice locale din componenta destinatiei turistice, cu reprezentanti din mediul privat si, dupa caz, cu reprezentanti ai altor entitati relevante (asociatii de promovare, asociatii profesionale din variate sectoare economice, ONG-uri, administratori ai ariilor naturale protejate, mediul de formare profesionala din turism, mediul academic si altii), in baza unui parteneriat, care asigura realizarea politicii de marketing si gestionarea coordonata a componentelor destinatiei turistice, in scopul dezvoltarii si valorificarii potentialului turistic al destinatiei.

(C.P.)

Autor: Arq.ro, 19/06/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum