Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

VIBRATII CROMATICE la Sala CLIO

Sub sintagma VIBRATII CROMATICE membrii Asociatiei ION ANDREESCU au vernisat in acest sfarasit de saptamana o noua expozitie colectiva la Sala Clio.

"Este al treilea eveniment organizat in acest an de asociatia noastra in colaborare cu Complexul Muzeal Arad, caruia ii multumim inca odata pentru gazduire. 24 de artisti si-au exprimat potentialul artistic, fiecare prin propria sensibilitate si personalitate si au expus pe simeze aproape 70 de lucrari", a preceziat Daniela Covats, presedinta asociatiei.

"In totaliate aceasta expozitie face proba unor calitati remarcabile din punct de vedere artistic, unei daruiri, unei forte de constructie, unei capacitati impresionante a artistilor de a se revolutiona de fiecare data", a punctat si criticul de arta Dan Lazarescu, dansul mizand de asta data pe trei nume de barbati: Dorin Lihor, Pavel Jurik, Petru Vostinaru.

Cu toata smerenia de care sunt in stare, imi permit sa le atrag atentia celor care au conceput afisul asupra faptului ca in limba romana, in cazul artistilor, numele se pune (se scrie) dupa pre-nume.

Vasile de Zarand

Autor: Vasile Zărăndan, 11/07/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum