Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Elevii de 10 au primit diplome de excelenta de la Sergiu Bilcea

Cei trei elevi care au primit 10 pe linie la examenul de Bacalaureat si eleva care a primit 10 la Evaluarea Nationala au fost premiati in cadrul campaniei „Aradeni cu care ne mandrim”. Karla Csuros, Alexandra Milos, Andrei Busui si Alexandra Perpelici sunt tinerii cu rezultate exceptionale, care au primit diplome din partea vicepresedintelui Consiliului Judetean Arad, Sergiu Bilcea. „Suntem mandri, ca aradeni, de acesti tineri care au obtinut rezultate deosebite.

Ei sunt un model pe care dorim sa il promovam: sunt inteligenti, ambitiosi, muncitori, fac performanta. Avem nevoie de excelenta si de performanta in toate domeniile si am convingerea ca scoala este punctul de pornire spre o societate mai buna. Vreau sa ii felicit pe toti patru pentru rezultatele lor si sa le urez succes in continuare, sa ne faca din nou sa fim mandri de ei.

De asemenea, ii felicit pe parintii lor, pentru ca stiu efortul pe care il fac parintii pentru educatia copiilor lor si pe profesorii lor, care i-au indrumat si sprijinit. Scopul campaniei «Aradeni cu care ne mandrim» este promovarea omenilor care merita atentie, care fac performanta, care promoveaza valori pozitive, care fac din comunitatea noastra un loc mai bun”, a spus Sergiu Bilcea.

(C.P.)

Autor: Arq.ro, 11/07/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum