Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Imbratisari Gratuite - ES Team Arad

Duminica, 9 iulie, a avut loc actiunea "Imbratisari Gratuite - Editie Speciala". Aproximativ 30 de tineri, condusi de grupul ES Team Arad au luat la pas centrul orasului pentru a le aduce tuturor celor aflati la plimbare un zambet pe buze si pentru a le oferi un motiv in plus de a fii mai puternici, mai implicati in ceea ce se realizeaza la nivel local. Toti cei intalniti au apreciat gestul si au oferit la randul lor multumiri, mai ales cei care se aflau pe terasele din centrul orasului, Parcul Copiilor, Parcul Aventura Voinicilor si de pe Strandul Neptun, acestea fiind si locatiile in care ne-am oprit pentru a oferii imbratisari aradenilor.

Campania de Imbratisari gratuite este o miscare sociala care implica persoane care ofera imbratisari strainilor in locuri publice. Imbratisarile sunt menite sa fie acte intamplatoare de bunatate, altruism, cu ajutorul lor ii facem pe altii sa se simta mai bine, sa le oferim energia de a merge mai departe cu convingerea ca tinerii sunt alaturi de ei.

"Am organizat aceasta actiune la propunerea participantilor din cadrul editiei trecute si ne-a iesit! Suntem foarte fericiti ca acest tip de actiuni au rezultate placute sii aradenilor le place. In continuare asteptam aradenii sa ne urmareasca activitatea pe pagina de Facebook ES TEAM pentru a vedea ce actiuni si evenimente organizam. Multumim presei locale, Molly Malone's pentru gazduire si tuturor participantilor pentru implicarea in actiunile noastre. Ne vedem duminica la "Aradenii Pedaleaza Duminica!”.  a declarat liderul grupului ES Team Arad, Alex Damian.

Autor: Vasile Zărăndan, 11/07/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum