Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Cod galben de canicula pentru vestul si sudul tarii. Temperaturi de pana la 38 de grade

ANM a emis o atentionare meteo COD GALBEN de canicula pentru mai multe judete din Romania. In Banat si in vestul Olteniei sunt asteptate chiar si 38 de grade Celsius.

Inca o zi de canicula pentru zonele de sud si vest ale Romaniei. Marti, valorile termice diurne vor fi cuprinse intre 34 si 37 de grade, izolat mai ridicate, in jurul a 38 de grade in Banat si vestul Olteniei.

ATENTIONARE METEOROLOGICA
COD GALBEN

Potrivit ANM, valul de caldura se va extinde, iar disconfortul termic va fi in accentuare in vestul si local in sudul si centrul tarii, unde indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unitati si local il va depasi usor.

Marti valorile termice diurne vor fi cuprinse intre 34 si 37 de grade, izolat mai ridicate, in jurul a 38 de grade in Banat si vestul Olteniei.

In intervalul mentionat, temperaturile minime nocturne se vor situa, local, peste 20 de grade.

Nota: In jumatatea de nord-vest a tarii, luni si marti, vor fi intervale cu instabilitate atmosferica temporar accentuata.
In cursul zilei de miercuri disconfortul termic se va mentine ridicat in regiunile sudice si sud-estice, in timp ce in restul teritoriului se vor semnala frecvent manifestari specifice instabilitatii atmosferice.

Autor: Arq.ro, 11/07/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum