Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Iustin Cionca: "Punem presiune pe firmele de constructii, sa faca lucrari de calitate in judet!"

Consiliul Judetean va prezenta, periodic, proiectele de reabilitare a drumurilor judetene si stadiul lucrarilor.„Verificam calitatea lucrarilor noi si vrem sa ne asiguram ca vor fi durabile. Saptamanal avem consultari cu constructorii, la sediul Consiliului Judetean, si le cerem calitate. Corpul de Control analizeaza contractele si felul in care au fost duse la indeplinire. Da, vrem sa punem presiune pe firmele de constructii, sa faca lucrari de calitate in judet! Ar fi bine sa le faca si fara presiune” - a declarat Iustin Cionca.

Presedintele Consiliului Judetean a fost prezent la inaugurarea drumului Manastur-Gelu. Acesta va realiza o noua conexiune usoara intre judetele Arad si Timis, legand punctele de trecere a frontierei Turnu si Nadlac si Vinga, prin podul de la Sanpetru German, si mai departe de Ortisoara si municipiul Timisoara. Odata realizata aceasta legatura, integrata in reteaua de drumuri transfrontaliere pentru care am castigat un proiect Interreg de 13 milioane de euro, se creeaza un semicerc ocolitor, mai larg, al municipiului Arad, pe una dintre cele mai tranzitate trasee din vestul tarii!

„Avem proiecte importante de infrastructura. Nu permit nimanui sa le trateze superficial! Uneori ne costa mai mult pagubele decat tratarea problemelor. Am constituit la nivelul Consiliului Judetean o echipa de lucru care se ocupa de aceste investitii, de la estetica rutiera la calitatea asfaltului. Insist pe calitate, le-am transmis asta si dirigintilor de santier. Nu mai vreau scuze si pretexte! ” - a declarat Iustin Cionca.

(C.P.)

Autor: Arq.ro, 12/07/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum