Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Glad Varga (PNL): "PSD desfiinteaza Departamentul Centenar si ameninta sarbatoarea Marii Uniri"

Deputatul PNL Vlad Varga ia atitudine fata de intentia guvernului PSD de a desfiinta Departamentul Centenar, in conditiile in care au aparut informatii despre un proiect de hotarare in acest sens, aflat la transparenta.

„Asistam la un program de guvernare inconsecvent, care acum afecteaza si una dintre cele mai mare sarbatori ale Romaniei: Centenarul Marii Uniri, eveniment pentru care politica ar trebui lasata la o parte. PSD insa dovedeste un amatorim desavarsit, manifestandu-si intentia de a desfiinta Departamentul Centenar din subordinea primului ministru si de a infiinta un simplu Serviciu in subordinea Ministerului Culturii. Departamentul Centenar nu are personalitate juridica si nu a beneficiat de buget propriu, nefiind nici pana in prezent adoptat un calendar concret de actiuni. Totodata, pentru programul „Romania 100”, Guvernul a alocat zero fonduri. Toate aceastea dovedesc o lipsa de respect pentru poporul roman”, precizeaza deputatul Glad Varga.

Parlamentarul aradean subliniaza ca  Momentul Centenar este cel mai important moment din istoria acestui stat, iar balbele pe care le produc cei de la PSD legat de acest moment vor afecta imaginea Romaniei. „Dupa ce au incercat sa scoata Aradul din Legea Centenarului, cei de la PSD vor sa compromita si Romania. Precizam ca vom lua atitudine, lucrurile nu vor ramane asa, pentru ca trebuie sa oferim respect si recunostinta inaintasilor nostri”.  

(C.P.)

Autor: Arq.ro, 12/07/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum