Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

AR-MEDICA 2017, eveniment medical important la nivel national, la o editie de succes!

Cea de-a XXIV-a editie a targului international de medicina AR-MEDICA a fost una de succes. Acest fapt este dovedit de vanzarile in crestere de la o editie la alta, cu un numar de vizitatori constant, situat la aproximativ 3.500 persoane.

Expozitia a oferit cadrul reuniunii specialistilor din domeniul medical, targul fiind o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o variata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

Peste 100 de expozanti din industria medicala, din Romania si din strainatate si-au prezentat produsele in doua dintre pavilioanele Expo Arad.

Programul stiintific oferit a fost unul foarte complex. Conferintele, simpozioanele, congresele si demonstratiile practice creditate EMC si EFC au reunit mii de participanti din diferite domenii ale industriei medicale: medici specialisti, medici de familie, medici veterinari, farmacisti, asistenti medicali, tehnicieni dentari. Partenerii evenimentului au fost: Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmacistilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor Filiala Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

Vizitatorii au fost rasplatiti cu cateva premii oferite in cadrul Tombolei vizitatorilor. 12 dintre expozantii targului au pus la dispozitie aparatura, consumabile si uniforme medicale castigatorilor tombolei.

Autor: Vasile Zărăndan, 08/11/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum