Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Provocarea antreprenoriatului la UAV

Un nou proiect la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad in parteneriat cu Primaria Arad, prin Centrul Municipal de Cultura: „Stimularea creativitatii tinerilor aradeni in domeniul economic si social prin proiecte si simulari antreprenoriale” este un proiect dedicat cu predilectie studentilor de la Facultatea de Stiinte Economice, care sunt provocati sa conceapa planuri de afaceri. Cele mai bune vor fi premiate de catre un juriu format din antreprenori si profesori.

„Acest proiect este gandit pentru studenti cu scopul de a-i ajuta sa demareze o afacere. Chiar daca in acest moment discutam doar la nivel teoretic despre planurile de afaceri, nu este exclus ca in viitor acesti tineri sa le puna in aplicare si sa inceapa o afacere pe cont propriu. Vrem sa ii determinam pe studentii nostri sa fructifice ceea ce au invatat si in plus, le oferim oportunitatea de  a invata de la antreprenorii care conduc deja afaceri de succes” a punctat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.

Deschiderea festiva a evenimentului s-a bucurat de participarea reprezentantilor autoritatilor locale dar si prezenta invitatilor speciali, Dumitru Condrea - presedintele Institutului pentru Economie Libera din Moldova „Freidman”, Florin Groza - presedinte Center for Balkan Strategies si Rajesh Misca – chief executive and learning officer Corpstrat Consulting and Academy.

„Suntem bucurosi ca am reusit sa aducem in fata studentilor UAV atreprenori de succes,  specialisti in economie si chiar in politici economice internationale. Sunt convins ca exemplul lor este suficient de puternic  pentru a-i impulsiona pe tinerii care astazi invata regulile afacerilor ca in viitor sa puna pe picioare propriul lor bussines. Faptul ca am reusit, prin finantarea Centrului Municipal de Cultura sa oferim si premii consistente celor mai buni, este un stimulent in plus pentru cei care au intrat in competitie”, a precizat conf.univ.dr. Teodor Cilan, prorectorul UAV si coordonatorul proiectului.

Intalnirile cu oamenii de afaceri continua si in zilele urmatoare cand sunt asteptati sa sustina prelegeri  PetreHorga – Partener SC Horga Consulting SRL,  Sorin Popa – presedinte John Maxwell Team Romania si Leonard Balan – conf. univ.dr. Universitatea „AurelVlaicu” din Arad.

Autor: Vasile Zărăndan, 08/11/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum