Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Pietonii indisciplinati, in vizorul politistilor locali

Politistii locali cu atributii in domeniul circulatiei  pe drumurile publice au desfasurat miercuri, 8 noiembrie 2017, o ampla actiune avand ca scop constientizarea pietonilor asupra pericolelor la care se expun atunci cand aleg sa traverseze strada prin locuri nepermise sau se grabesc sa treaca, desi culoarea semaforului electric este rosie.

Filtrele de politisti locali din cadrul Serviciului Circulatie pe Drumurile Publice au fost amplasate in mai multe zone din municipiu: pe Calea Aurel Vlaicu, in zona Fortuna si in Piata Garii precum si in proximitatea Primariei.

Cu toate ca actiunea de astazi s-a derulat pe linie de preventie, politistii locali au impartit si amenzi pietonilor indisciplinati.

„Pietonii identificati de echipele de la Serviciul Circulatie pe Drumuri Public  din cadrul Directiei Generale Politia Locala Arad, incalcand regulile de circulatie, au riscat sanctiuni prevazute de legislatia in vigoare. Astfel, conform OUG 195/2002 traversarea drumului public prin alte locuri decat cele permise se sanctioneaza cu amenda de 290 lei.”, a punctat Directorul Directiei Generale Politia Locala Arad, Florin Barna.

In numai cateva ore, un numar de 48 de procese-verbale de contraventie au fost intocmite pe numele pietonilor certati cu legea. Valoarea totala a amenzilor s-a ridicat la 13.920 lei.

Autor: Arq.ro, 09/11/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum