Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Show de improvizatie cu trupa Im Pro la Cafeneaua Literara Joys

Aseara, aradenii au avut parte de un show  oferit de singura trupa din Arad de improvizatie teatrala organizat la Cafeneaua Literara Joy's.

Showul de improvizatie a fost compus din mai multe jocuri : discurs cu traducator, discurs cu brate, freeze cu proops, ABC, Poliglotii, 321, Schimb invers, Patratul, Cercul poetilor mediocri.

Cum decurge un spectacol de acest gen? Moderatorul serii alege din public teme, meserii, situatii, locatii sau replici care vor deveni subiectul unui joc. Membrii trupei danseaza, canta, fac pantomima, vorbesc in alte limbi si construiesc totul spontan. Totul este improvizat, fara nici o pregatire in prealabil a vreunui scenariu sau regii.

Aceasta trupa s-a format in urma cu doua luni, cand au inceput primul curs de improvizatie, dupa care au continuat sa se antreneze in fiecare saptamana. Ce e mai interesant la improvizatie este faptul ca niciodata nu e la fel!

A fost un spectacol reusit,  membrii trupei ne-au purtat de la Roma pana in cele mai mici satucuri de la noi, au creat nenumarate personaje si conflicte, au luat obiecte din sala pe care le-au introdus in povestirile lor si ne-au facut sa radem cu lacrimi !

Corina Tamas

Autor: Vasile Zărăndan, 09/11/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum