Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Noi fapte de incalcare a Codului Vamal, sesizate de jandarmi


In acest sfarsit de saptamana jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat in zona Pietei ”Fortuna” si Pietei ,,Mihai Viteazul”, din municipiul Arad, doua persoane, care ofereau trecatorilor  spre comercializare, tigari netimbrate sau timbrate necorespunzator.
Noi fapte de incalcare a Codului Vamal, sesizate de jandarmi    
 Comenteaza 0

Jandarmii au luat masura identificarii persoanelor, in speta un barbat si o femeie cu varsta de 24 respectiv 50 de ani, cu domiciliul in municipiul Arad, care aveau asupra lor 242 pachete cu tigari netimbrate sau timbrate necorespunzator, de diferite marci.

Jandarmii au luat masura ridicarii in vederea confiscarii pachetelor  cu tigari si au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere ca sunt asimilate infractiunii de ,,Colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca  acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia” , conform Legii nr. 86/2006 (actualizata) privind Codul Vamal al Romaniei.

Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul

Autor: Vasile Zărăndan, 13/11/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum