Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Primaria Arad a dotat Sectia Clinica ORL, din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, cu aparatura performanta!

Primaria Municipiului Arad continua investitiile in sistemul medical aradean! De aceasta data municipalitatea a platit 60.000 de lei pentru dotarea Sectiei Clinice ORL cu aparatura de ultima generatie.

„Pentru Primaria Municipiului Arad aceste investitii sunt o normalitate, cum normal ni se pare ca  pacientii din municipiu si judet sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze in alte localitati din tara sau strainatate pentru a beneficia de servicii medicale de calitate. Am investit in sistemul medical aradean si vom continua sa facem acest lucru, pentru ca ne propunem ca Spitalul Judetean din Arad sa devina una dintre cele mai performante unitati medicale din vestul tarii”, este de parere  primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falca.

”Am primit de curand, doua aparate foarte utile  pentru buna desfasurare a actului medical. Este vorba despre un electrocauter cu radiofrecventa de ultima generatie, foarte bun in patologia noastra si despre o trusa operatorie pentru chirurgie endoscopica nazo-sinusala, de asemenea de mare ajutor in cadrul operatiilor endoscopice”, a declarat dr. Sorin Baschir, medic sef ORL

Tot pentru Sectia Clinica ORL, Primaria Municipiului Arad a alocat fonduri pentru achizitionarea unei lampe scialitice, necesara in sala de operatie. Valoarea acesteia se ridica la 55.000 de lei.

Autor: Vasile Zărăndan, 13/11/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum