Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Zeci de primari PNL si viceprimari din Arad au protestat fata de Revolutia fiscala

Zeci de primari PNL si viceprimari din Arad au protestat, luni, fata de masurile fiscale adoptate de Guvernul PSD, acestia fiind nemultumiti de faptul ca judetul va pierde aproximativ 35 de milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La protest au participat aproximativ 50 de primari si viceprimari din judetul Arad, mitingul fiind organizat dupa o sedinta care a avut loc, luni, la sediul Consiliului Judetean.

In timpul intalnirii cu reprezentantii Consiliului Judetean Arad au fost analizate efectele modificarilor Codului Fiscal, adoptate de Guvern saptamana trecuta.

In urma sedintei, a fost redactat un memoriu prin care primarii au solicitat amanarea aplicarii OUG de modificare a Codului Fiscal, respectiv “punerea in dezbatere publica a prevederilor acestui act normativ prin implicarea administratiilor locale, asociatiilor patronale, sindicatelor si a reprezenzantilor tuturor actorilor sociali asupra carora aceasta ordonanta de urgenta va produce efecte”.

Apoi, primarii au plecat intr-un miting de protest prin centrul Aradului si s-au oprit la sediul Prefecturii Arad, unde au depus memoriul.

“Revolta primarilor este justificata: judetul Arad va pierde aproximativ 35 milioane euro prin masurile fiscale decise de Guvernul PSD. Guvernul PSD decupleaza administratia locala de la economia locala si o conecteaza la decizia politica, discretionara. Nu putem sa asistam fara sa facem nimic la incercarea PSD de a-si aservi administratia locala, in acelasi timp cu incercarea de aservire a justitiei”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, Sergiu Bilcea.Presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca, a aratat, sambata, ca judetul pierde, dupa modificarile aduse Codului Fiscal, aproximativ 35 de milioane de euro, acesta avertizand sa vor fi administratii locale care nu vor avea bani de salarii si altele care vor intra in insolventa.

Sursa mediafax.ro

Autor: Arq.ro, 13/11/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum