Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

INCEP INSCRIERILE LA HAPPY RACE

Happy Race, unul dintre cele mai populare si asteptate evenimente ale iernii, este in plina pregatire. Organizatorii, Centrul Judetean de Voluntariat Arad si Primaria Arad anunta ca s-au deschis listele de inscrieri pentru toate cele 4 probe: Elfii lui Mos Craciun (masculin si feminin), Renii lui Mos Craciun (masculin si feminin), ARED SantaRace (masculin si feminin) si Family . Organizatorii garanteaza aceeasi atmosfera extraordinara ca si in anii trecuti.

Inscrierile se fac pe website-ul www.happyrace.ro, unde gasiti detalii despre toate cursele, regulament si conditiile de participare.

Evenimentul va avea loc in data de 10 decembrie 2017, incepand cu ora 11:30 (pentru inscrieri si activitati organizatorice ) in Parcul Eminescu -Arad. Ora de start pentru probe-ora 14:00.

Traseul de desfasurare al curselor va fi marcat cu banda de delimitare si va avea in anumite puncte stabilite de organizatori persoane din staff-ul organizatorilor pentru indrumarea sportivilor pe traseu, suplimentar harta traseului va fi afisata pe site-ul oficial – www.happyrace.ro

Voluntarii care doresc sa sprijine aceasta activitate, se pot inscrie pana in 08 decembrie 2017, ora 18.00 prin completarea formularului online  www.happyrace.ro, sectiunea voluntar.

Varsta minima pentru inscrierea voluntarilor este de 15 ani, iar conditiile obligatorii sunt interesul, implicarea, empatia, prezenta de spirit si seriozitatea.

VIDEO 2016

 

 

Autor: Arq.ro, 20/11/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum