Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Mii de aradeni au participat la concertele organizate de Ziua Nationala

Concertele organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei de Primaria Municipiului Arad si Centrul Municipal de Cultura s-au bucurat de un real succes.

Aproximativ 15 000 de aradeni de toate varstele au sfidat temperaturile modeste de decembrie si au ales sa sarbatoreasca ziua Romaniei, in aer liber, in parcul Mihai Eminescu. Participarea numeroasa, la fiecare din aceste evenimente, a justificat pe deplin demersul organizatorilor de a oferi un program pentru toata gusturile.

Concertul folcloric, oraganizat chiar in seara zilei de 1 decembrie a fost pe gustul a aproximativ 6500 de aradeni.  Pe scena au urcat indragiti solisti de muzica  populara : Zorica Savu, Mihaela Petrovici, Cristina Turcu Preda, Florica Zaha, Vladuta Lupau, Angelica Flutur, Dinu Iancu Salajanu si Irina Loghin.

Numarul celor care au dorit sa-i asculte pe Nova Band, Alex Velea si Horia Brenciu&HB Orchestra a fost chiar mai mare decat cel inregistrat cu o seara inaine. Astfel aproape 8500 de aradeni s-au strans in fata scenei amplasate in parcul Mihai Eminescu si au fredonat, pret de cateva ore bune, refrenele momentului.

Primaria Arad si Centrul Municipal de Cultura multumeste tuturor aradenilor care au luat parte la evenimentele pregatite special pentru ei, bucurandu-se asa cum se cuvine de sarbatoarea nationala.

Autor: Arq.ro, 04/12/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum