Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Vine Tramvaiul lui Mos Craciun!

Incepand de marti 5 decembrie 2017, tramvaiul lui Mos Craciun revine pe traseu. In cel de-al 18-lea an de existenta a acestei curse speciale de sarbatori, Compania de Transport Public Arad a pregatit o supriza celor mici.

Indragitul mijloc de transport in comun care strabate orasul dintr-un capat in altul, in luna cadourilor, va avea o infatisare noua!

Conform programului, tramvaiul lui Mos Craciun va circula de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00 – 16.00, pe baza de comanda de la unitatile de invatamant, iar de la 16.00 - 20.00, la liber.

In zilele de sambata si duminica, tramvaiul circula intre orele 10.00 – 20.00.  Reprezentantii Companiei de Transport Public recomanda ca programarile safie facute din timp pentru a se evita aglomeratia.

Rezervarile se pot face la dispeceratul Companiei de Transport Public, la telefon 0257-338.597.Pentru acest tramvai nu sunt necesare biletele de transport, dar el se adreseaza numai copiilor, insoti de parinti, bunici sau cadre didactice.

Cei care doresc sa afle la ce ora si in ce statie soseste tramvaiul lui Mos Craciun trebuie sa acceseze www.ctparad.ro   , unde va fi publicat programul tramvaiului pe statii si ore

Autor: Arq.ro, 04/12/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum