Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

In aceasta seara se aprind luminitele din Pomul de Craciun

Pomul de Craciun din fata Palatului Administrativ a fost impodobit. Aproape 1000 de metri de sir luminos si zeci de fulgi dinamici au fost folositi pentru a transforma impresionantul brad de aproximativ 20 de metri intr-un adevarat punct de atractie pentru aradenii de toate varstele.

In ajun de Sfantul Nicolae incepand cu ora 18 va avea loc mult asteptata festivitate de aprindere a luminitelor care impodobesc Bradul de Craciun. Primaria Arad prin Centrul Municipal de Cultura au pregatit si in acest an un program deosebit dedicat acestui moment special al Sarbatorilor de Iarna.

Evenimentul va incepe cu un program de colinde si cantece de iarna, urmat de aprinderea instalatiei de lumini de catre primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, intre timp va ajunge si Mos Nicolae care va lasa sub brad nu mai putin de 8000 de pachetele pentru cei mici.  Ultima parte a evenimentului a fost rezervata  Andreei Balan,   artista prezentand  la Arad, noul ei show special creat pentru sarbatori, Fantezia de Iarna.

Si tot in aceasta seara va fi pus in functiune si Tramvaiul lui Mos Craciun, care incepand de anul acesta are o noua infatisare.

Autor: Arq.ro, 05/12/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum