Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Curs de management al proiectelor, la Consiliul Judetean

Acumularea de experienta, schimbul de idei, atribute importante pentru o „reteta” de succes.

Consiliul Judetean Arad a gazduit un curs de management al proiectelor, organizat la initiativa doamnei vicepresedinte Claudia Boghicevici. Training-ul a fost condus de Vlad Pop, a carui carte de vizita are la baza organizarea Festivalului Untold. In cadrul intalnirii au fost discutate aspecte privind realizarea unui proiect: previziunea, planificarea, organizarea, conducerea, coordonarea si controlul.

„Am venit la Arad sa sprijin atat Consiliul Judetean Arad, cat si institutiile subordonate si ONG-urile locale sa se dezvolte pe acest segment, impartasindu-le din experienta mea in managementul proiectelor. Am gasit aici oameni interesati sa acumuleze experienta, sa se formeze, sa performeze. E important ca ei sa participe la traininguri si schimburi de bune practici, pentru a-si dezvolta aptitudinile in acest domeniu si, mai apoi, pentru a organiza evenimente si actiuni de impact in Arad”, a declarat Vlad Pop.

Claudia Boghicevici a subliniat importanta profesionalizarii in organizarea evenimentelor. „Ne dorim sa facem din Arad un judet cat mai viu, cat mai activ, cat mai receptiv la cerintele aradenilor. Sa organizam evenimente culturale de calitate, atractive, care sa corespunda dorintelor fiecaruia, sa cream oportunitati culturale cat mai diverse, de petrecere a timpului liber. Suntem dispusi sa invatam de la persoane cu o vasta experienta in acest domeniu, sa facem schimb de idei, sa aplicam si la Arad «retete» de succes, pentru a ne dezvolta”.

Vlad Pop a impartasit din experienta lui bogata – organizarea programului privind desemnarea orasului Cluj drept Capitala Europeana a Tineretului 2015, Festivalul Untold si peste 4500 de evenimente in cadrul echipelor formate pentru dezvoltarea proiectelor – „ingredientele” necesare organizarii cu succes a unui eveniment.

Autor: Arq.ro, 05/12/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum