Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

S-au aprins luminitele din Pomul de Craciun

Aproape 1000 de metri de sir luminos si zeci de fulgi dinamici au  transformat impresionantul brad din centrul orasului intr-un adevarat punct de atractie pentru aradenii de toate varstele.

Marti seara, cu putin timp inainte de inceperea festivitatii de aprindere a luminitelor din pomul de Craciun, platoul din fata Palatului Administrativ era deja plin de copii. Este unul dintre cele mai asteptate momente de peste an, iar cei mici nu ar rata pentru nimic in lume intalnirea cu Mos Nicolae.   

Pana la sosirea mosului, pe scena din fata Palatului Administrativ a urcat Andreea Balan, insotita de trupa sa de instrumentisti si dansatori.  Fantezie de iarna, show-ul special creat pentru aceasta perioada a anului, i-a facut pe cei mici sa cante si sa danseze, astfel incat nici nu au realizat cum a trecut timpul.

Beculetele bradului au fost aprinse in jurul orei 19.00, in prezenta primarului Gheorghe Falca si a fiicei sale, Ana Maria, a viceprimarului Calin Bibart si a vicepresedintelui CJA, Sergiu Balcea si bineinteles a tuturor copiilor care si-au dorit sa fie pe scena. Micutii au numarat in cor secundele pana la aprinderea luminitelor din brad, dorind evident sa-l impresioneze pe Mos Nicolae, care a urcat si el pe scena.

Seara nu s-a incheiat inainte ca fiecare copilas sa-si  primeasca pachetelul adus de Mos Nicolae. Marea majoritatea a piticilor insa nu s-au multumit numai cu dulciuri.  Ei au vrut neaparat si o fotografie: ori cu primarul Gheorghe Falca, ori cu Mos Nicolae, sau de ce nu cu amandoi.

Autor: Arq.ro, 06/12/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum