Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Guvernul aloca bani pentru CET

Municipiului Arad va primi 5 milioane de lei de la Guvernul Romaniei pentru a asigura continuitatea  alimentarii cu energie termica in sistem centralizat pentru sezonul rece 2017-2018. Executivul raspunde partial solicitarilor venite din partea autoritatilor publice locale, care pana acum au alocat 6 milioane de lei, urmand sa se mai faca inca o alocare din bugetul local de 2.8 milioane de lei.

“Anul trecut am primt 16 milioane lei, anul acesta am solicitat 9 milioane de lei si primim 5. Diferenta o vom da din buzunarul cetatenilor .”, a afirmat primarul Gheorghe Falca.

Acesta a sublinitat faptul ca Guvernul Romaniei are obligatia sa sprijine termoficarea in Romania, in ciuda a ceea ce afirma anumiti politicieni.  “Administratia trebuie sa faca documentatia,  iar politicienii care guverneaza trebuie sa faca lobby. Maine va aparea o hotarare  de Guvern nu doar pentru Arad.  Vom vedea cat au primit alte orase. Acolo parlamentarii formeaza o echipa. ” a mai spus edilul.

Falca a recunoscut ca “suma este mica, dar a mai mult decat 0.”

Va reamintim faptul ca in  2012, 2013, 2015 si 2017 Guvernul nu a alocat  deloc bani pentru CET.

Joi, 7 septembrie 2017, ora 9, consilierii locali municipali se vor reuni in sedinta extraordinara pentru aprobarea acestor bani in buget astfel incat, pana marti, 12 decembrie  2017, sa se poata efectua platile catre furnizorul de gaz.

Autor: Arq.ro, 06/12/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum