Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Expo Arad a deschis portile celui mai mare targ de nunti din vestul tarii, "Petreceri de vis" si Salonului Mama si Copilul

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad organizeaza in acest weekend, la Expo Arad, cea de-a XI-a editie a targului Petreceri de Vis si prima editie a Salonului Mama si Copilul, sectiune dedicata mamicilor si copiilor.

2-4 februarie, peste 90 de firme la Expo Arad

Cel mai mare eveniment de profil din vestul tarii se desfasoara in perioada 2 – 4 februarie si reuneste in cadrul complexului Expo Arad International peste 90 de expozanti din Romania si Ungaria.

In doar 3 zile viitorii miri isi pot planifica impreuna cu specialistii prezenti la targ nunta mult visata, optand pentru cele mai profesionale si actuale produse si servicii. In cele doua pavilioane puteti gasi: noile colectii ale rochiilor de mireasa si de seara, ale costumelor de miri, cele mai noi tendinte pentru decorarea spectaculoasa a locatiei alese, ale aranjamentelor florale si o oferta bogata de torturi si prajituri. De asemenea, veti gasi o oferta diversificata de invitatii personalizate pentru nunta, pachete foto-video, verighete si destinatii visate pentru luna de miere.

Program bogat pentru vizitatori si o tombola cu premii surpriza

Pentru vizitatori, a fost pregatit un bogat program conex, cele trei zile ale evenimentului fiind completate cu momente deosebite: prezentari de rochii de mireasa, rochii de zi si de seara, dansuri de societate, populare si sportive ale ansamblurilor reprezentative ale Aradului, muzica live oferita de Q Band si Party Mix, recitaluri de muzica oferite de interpreti renumiti de muzica populara, cum este Lucian Dragan, Gabriel Stoica, Elena Unc, cvartet de coarde, muzica la harpa, toate pentru un eveniment ce se doreste a acoperi varietatea de nevoi si preferinte ale vizitatorilor targului.

Salon Mama si Copilul, in premiera la Expo Arad

Singurul eveniment din Regiunea de Vest dedicat actualelor si viitoarelor mamici si copiilor intre 0 – 10 ani, Salonul Mama si Copilul propune vizitatorilor o oferta bogata de produse, de la articole pentru viitoare mamici, trusouri botez, imbracaminte, incaltaminte, carucioare, scaune auto, jucarii, premergatoare, scaune de luat masa, patuturi, mese de infasat, accesorii, produse de baie si igiena corporala pentru bebelusi si copii.

Partenerul evenimentului este TIA carucioarbebe.ro, importator si distribuitor de articole pentru bebelusi.

TRANSPORT GRATUIT pe traseul: Podgoria – Expo Arad si retur.

Plecarile din statia Podgoria:

Vineri: 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30, 17.30

Sambata: 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30, 17.30

Duminica: 10.30, 11.30, 12.30, 13.30

Program vizitare:

Vineri, 2 februarie: 12:00 – 20:00

Sambata, 3 februarie: 10:00 – 20:00

Duminica, 4 februarie: 10:00 – 16:00

Autor: Arq.ro, 02/02/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum