Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

S-a deschis cel mai nou si modern centru de radiologie dentara din Arad!

In data de 3 Februarie a avut loc inaugurarea celui mai nou si modern centru de radiologie dentara din Arad.
Centrul de Radiologie dentara Red Dental  reprezinta cel mai nou concept de imagistica dentara, amplasat intr-un spatiu modern si central, in zona Intim, langa OMV (in complexul Ared). Fiind dotat cu echipamente medicale performante si de ultima generatie, centrul vine in sprijinul pacientilor cu investigatii de cea mai inalta calitate, cu doze minime de radiatii.

Pentru o investigatie imagistica dentara nu e necesara o pregatire in prealabil. Pacientul poate merge la centru cu sau fara trimitere de la medicul specialist, dupa care este preluat de catre tehnicienii radiologi care explica cu mult profesionalism fiecare etapa din procedura care urmeaza sa fie efectuata.
De asemenea, la centrul de radiologie Red Dental, pacientii pot opta pentru modalitatea in care sa preia rezultatul investigatiei, fiind disponibile variantele de preluare pe CD, film sau e-mail.

Oferim servicii de imagistica 2D si 3D: radiografii si tomografii dentare si maxilo-faciale, folosind cele mai noi aparaturi si cele mai mici doze de radiatii.
Pacientii nu au nevoie de programare iar radiografiile se realizeaza pe loc.

Timpul de asteptare pentru o radiografie este de aproximativ 3-5 minute.

Orarul de functionare este de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 20.00 si sambata de la 08:00 - 14:00. Pentru mai multe informatii punem la dispozitie un numar de telefon: 0751 583 353, adresa de email: office@red-dental.ro precum si website-ul www.red-dental.ro.
Va asteptam!

       

       

Autor: AradCity, 05/02/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum